Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz dr Krzywego
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Nazywam się Łukasz i jestem zielony. Ale już niedługo... 
-

Łukasz Dudek - Posty: 51
Jestem studentem, który jakis czas temu zapisał sie na pewien (zapewne znany wielu osobom tu obecnym) kurs pozycjonowania. Kurs pozycjonowania nie jest jeszcze skończony bo zastała mnie sesja(kompletnie sie nie spodziewałem sesji w tym roku
), ale teraz, już po sesji nadrobie wszelkie zaległości.
Nie myślałem jeszcze o własnym e-biznesie, po prostu jakis czas temu postanowiłem zrobić strone internetową swojego studenckiego koła naukowego. Stronę założyłem na darmowym hostingu yoyo.pl, ale jeszcze dużo czasu upłynie zanim się nią pochwale.
Jednak cała materia dotycząca internetu mnie bardzo zainteresowała. Uświadomiłem sobie, ze nie mogę być biernym użytkownikiem sieci. Internetyzacja wkracza we wszelkie sfery życia społecznego. Pokolenie neostrady juz uważa, że czego nie ma w necie, tego nie ma w ogóle:D . Dlatego postanowilem w wakacje, wykorzystując wiekszą ilość wolnego czasu, stworzyć w miarę porządną stronę koła oraz rozwinąć się w pokrewnych dziedzinach.
Jako, że jestem laikiem niemal pierwszej wody (w sumie coś tam już potrafię
), przyjdzie mi to pewnie trudno, ale mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc, a w miarę możliwości sam będę pomagać innym.
Sporo czasu minie zanim ogarnę te wszelkie mądrości spisane na forum, ale powolutku, powolutku.
Pozdrawiam
Nie myślałem jeszcze o własnym e-biznesie, po prostu jakis czas temu postanowiłem zrobić strone internetową swojego studenckiego koła naukowego. Stronę założyłem na darmowym hostingu yoyo.pl, ale jeszcze dużo czasu upłynie zanim się nią pochwale.
Jednak cała materia dotycząca internetu mnie bardzo zainteresowała. Uświadomiłem sobie, ze nie mogę być biernym użytkownikiem sieci. Internetyzacja wkracza we wszelkie sfery życia społecznego. Pokolenie neostrady juz uważa, że czego nie ma w necie, tego nie ma w ogóle:D . Dlatego postanowilem w wakacje, wykorzystując wiekszą ilość wolnego czasu, stworzyć w miarę porządną stronę koła oraz rozwinąć się w pokrewnych dziedzinach.
Jako, że jestem laikiem niemal pierwszej wody (w sumie coś tam już potrafię
Sporo czasu minie zanim ogarnę te wszelkie mądrości spisane na forum, ale powolutku, powolutku.
Pozdrawiam
-

Witamy 
Dobrze trafiłeś
W miarę możliwości staramy sobie pomagać. Wakacje... czas wolny... można go wykorzystać na rozwinięcie swoich zainteresowań, pomysłów na e-biznes 
Dobrze trafiłeś
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
Witamy
Trafiłeś w dobre miejsce. Sam jestem tu od wczoraj i nie żałuje. A kurs pozycjonowania to rewelacja. Polecam zakup kilku książek, uwzględnionych w jednej z końcowych lekcji kursu. Sam jedną zamówiłem i czekam z niecierpliwością
Ps. Żaden student nie spodziewa się sesji
wiem po sobie
Trafiłeś w dobre miejsce. Sam jestem tu od wczoraj i nie żałuje. A kurs pozycjonowania to rewelacja. Polecam zakup kilku książek, uwzględnionych w jednej z końcowych lekcji kursu. Sam jedną zamówiłem i czekam z niecierpliwością
Ps. Żaden student nie spodziewa się sesji
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Witam 
Zawsze możesz się pochwalić stroną.
Każdy kiedyś od czegoś zaczynał i nie od razu nasza-klasa powstała. 
Zawsze możesz się pochwalić stroną.
- MateuszKowalski
Witaj Serdecznie -
Nazywam się Krzysztof i jestem indygo (hehe - no nie, zaczynam to pisać w nawiasach jak Krzywy). Tutaj na forum sami równi ludzie są, więc jak będziesz o coś chciał zapytać - wal śmiało. Z chęcią Ci w miarę możliwości pomożemy.
Życzę zielonego indeksu.
Nazywam się Krzysztof i jestem indygo (hehe - no nie, zaczynam to pisać w nawiasach jak Krzywy). Tutaj na forum sami równi ludzie są, więc jak będziesz o coś chciał zapytać - wal śmiało. Z chęcią Ci w miarę możliwości pomożemy.
Życzę zielonego indeksu.
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
witaj,
pochwal się tą tutaj stroną, to może szybciej będziesz mógł się chwalić nią w innych miejscach
Pozdrwiam
pochwal się tą tutaj stroną, to może szybciej będziesz mógł się chwalić nią w innych miejscach
Pozdrwiam
-

Elżbieta Kalinowska - Posty: 598
- Miejscowość: Warszawa
Nie ukrywam, że to forum będzie pierwszym miejscem gdzie pochwaliłbym się jakąkolwiek stroną 
Jak strona bedzie miala ręce i nogi to pokaże ją licząc na jak najwiecej głosów krytyki, konstruktywnej krytyki
Jak strona bedzie miala ręce i nogi to pokaże ją licząc na jak najwiecej głosów krytyki, konstruktywnej krytyki
-

13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-