co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
wypada się przedstawić, poznać na forum - zapraszamy do autoprezentacji

Witam!
Konrad Łabno - kłaniam się wszystkim.

Trochę o sobie: 22 lata, front-end developer, student informatyki w Krakowie.

Co mnie skłoniło aby się zapisać? Oczywiście chęć zarobienia pieniędzy. Od dłuższego czasu projektuję strony internetowe i robię to na 100% moim możliwości. Staram się być perfekcjonistą, ciężko na to pracuję od rana do nocy na 100% mocy. Nie tylko strony mnie tutaj doprowadziły...

Od dłuższego czasu jestem odbiorcą newslettera Pawła Krzyworączki (pozdrawiam), a od kilku dni wypuściłem do sieci bardzo dopracowany (mimo że parę błędów jak ktoś chce to na pewno znajdzie) i bardzo ładny graficznie sklep internetowy z branży muzycznej, instrumenty muzyczne (byłbym głupi gdybym nie podał linka, więc podaję: http://www.salonmuzyczny.com.pl) - proszę abyście nie mieli wrażenia takiego jak po porzedniczce, że jestem tu aby zostawić link.
Może wreszcie dojdę dlaczego tu przyszedłem konkretnie. Chcę czerpać wiedzę z doświadczenia wszystkich i rozkręcić ten interes. Nie jest to mój biznes, a rodzinny (mojego ojca), ale to ja mam za zadanie rozpowszechnić go w sieci. Chcę na nim zarabiać i będę!

Pozdrawiam wszystkim i zaczynam się udzielać :)

PS. Czekam na kurs Piotra Majewskiego pt. "Niewidzialne techniki sprzedaży", kiedy go dostanę zaczynam wprowadzać w życie. Chcę was informować tylko i wyłącznie o swoich sukcesach:)

exekonrad

witaj

Postprzez krzysiuus 22 Lip 2010, o 14:23

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

witaj :)

krzysiuus

Hej

Postprzez Paweł Landzberg 23 Lip 2010, o 10:31

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witaj Konradzie :)

Z pewnością znajdziesz na forum ciekawe informacje. A sklepik całkiem schludnie wygląda ;) No i masz konkretną niszę :)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Przedstaw się!