Konrad Łabno - kłaniam się wszystkim.
Trochę o sobie: 22 lata, front-end developer, student informatyki w Krakowie.
Co mnie skłoniło aby się zapisać? Oczywiście chęć zarobienia pieniędzy. Od dłuższego czasu projektuję strony internetowe i robię to na 100% moim możliwości. Staram się być perfekcjonistą, ciężko na to pracuję od rana do nocy na 100% mocy. Nie tylko strony mnie tutaj doprowadziły...
Od dłuższego czasu jestem odbiorcą newslettera Pawła Krzyworączki (pozdrawiam), a od kilku dni wypuściłem do sieci bardzo dopracowany (mimo że parę błędów jak ktoś chce to na pewno znajdzie) i bardzo ładny graficznie sklep internetowy z branży muzycznej, instrumenty muzyczne (byłbym głupi gdybym nie podał linka, więc podaję: http://www.salonmuzyczny.com.pl) - proszę abyście nie mieli wrażenia takiego jak po porzedniczce, że jestem tu aby zostawić link.
Może wreszcie dojdę dlaczego tu przyszedłem konkretnie. Chcę czerpać wiedzę z doświadczenia wszystkich i rozkręcić ten interes. Nie jest to mój biznes, a rodzinny (mojego ojca), ale to ja mam za zadanie rozpowszechnić go w sieci. Chcę na nim zarabiać i będę!
Pozdrawiam wszystkim i zaczynam się udzielać
PS. Czekam na kurs Piotra Majewskiego pt. "Niewidzialne techniki sprzedaży", kiedy go dostanę zaczynam wprowadzać w życie. Chcę was informować tylko i wyłącznie o swoich sukcesach:)