Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Jak najbardziej oprawy LED, które oferuję stosuje się w pomieszczeniach. Posiadam oprawy ledowe od dekoracyjnych po uliczne więc nie ma problemu z oświetleniem pomieszczenia. Zapraszam cię na moją stronę www.led-oprawy.pl gdzie w galeri są zdjęcie pomieszczeń, w których zamontowano wymienione oprawy. Jeśli chodzi o cenę to jest ona zróżnicowane w zależności od wybranego modelu, najlepiej proszę o kontakt telefoniczny znajdujący się na mojej stronie . Nie ma problemu abym podją się realizacji tego projektu.
Pozdrawiam wszystkich na forum
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na moją stronę z oświetleniem ledowym www.led-oprawy.pl
- wojtek10
Witamy alle link od razu w 1 poście i to z reklamą ojjj chyba temat pooooleci do kosza 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
witaj i dobrej zabawy 
przy okazji mam pytanie o oprawy mam pracownie techniki dentystycznej i w tej kwestii oświetlenie chciałbym zmienić z jarzeniowego na ledowe. tylko jasne żeby było. na jakie koszty mam się nastawiać i czy u ciebie jest możliwość realizacji takiego projektu ? pozdrawiam.
przy okazji mam pytanie o oprawy mam pracownie techniki dentystycznej i w tej kwestii oświetlenie chciałbym zmienić z jarzeniowego na ledowe. tylko jasne żeby było. na jakie koszty mam się nastawiać i czy u ciebie jest możliwość realizacji takiego projektu ? pozdrawiam.
Na początku był CHAOS potem wszystko się popie......o eee pomieszało...
-

SirGalimatias - Posty: 41
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Jak najbardziej oprawy LED, które oferuję stosuje się w pomieszczeniach. Posiadam oprawy ledowe od dekoracyjnych po uliczne więc nie ma problemu z oświetleniem pomieszczenia. Zapraszam cię na moją stronę www.led-oprawy.pl gdzie w galeri są zdjęcie pomieszczeń, w których zamontowano wymienione oprawy. Jeśli chodzi o cenę to jest ona zróżnicowane w zależności od wybranego modelu, najlepiej proszę o kontakt telefoniczny znajdujący się na mojej stronie . Nie ma problemu abym podją się realizacji tego projektu.
Pozdrawiam wszystkich na forum

- wojtek10
- K.F.Ż
Mam nadzieję, że 10 przy Twoim nicku nie określa Twojego wieku. Chyba, że jego wielokrotność. Pisanie postów w stylu czy jest tu ktoś - oznacza jedno - nie znasz podstawowych zasad działania forum, nie mówiąc o regulaminie. Poza tym Twoje przywitanie powinni raczej nazywać się 'zareklamowanie' (i to w dodatku bardzo słabe). Popracuj nad sobą.
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do przedszkola Akademia Poziomkowa. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-