Witam wszystkich serdecznie.
Mam kilka wiosen za sobą ale ebiznes jest dla mnie nowością.
Liczę na pomoc, zrozumienie i cierpliwość ponieważ w tych tematach jestem na prawdę "świerzak"
Znam, rozumiem i coś tam wiem na temat sprzedaży, marketingu i dotarcia do klienta w realu. Mam zamiar na pewno zająć się białym SEO.
Pozrdawiam i liczę na współpracę.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witamy:)
Trafiłeś idealnie. To forum współpracy, pomocy. Spotkasz tutaj mnóstwo życzliwych ludzi:)
Trafiłeś idealnie. To forum współpracy, pomocy. Spotkasz tutaj mnóstwo życzliwych ludzi:)
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Witam na forum. Czytaj, pytaj się czego nie wiesz. I z czasem dawaj też coś od siebie
ps.
Zachęcamy ludzi, którzy do nas przyjdą, ażeby podpisywali się imieniem i nazwiskiem. To bardziej profesjonalne, aniżeli nic nie mówiący nick.
ps.
Zachęcamy ludzi, którzy do nas przyjdą, ażeby podpisywali się imieniem i nazwiskiem. To bardziej profesjonalne, aniżeli nic nie mówiący nick.
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 330
Witaj. Mam nadzieję że to forum stanie się dla ciebie miejscem w którym uzyskasz masę odpowiedzi na nurtujące cię pytania. W razie pytań, napisz na PW.
Pozdrawiam
Tomasz Świtała
Pozdrawiam
Tomasz Świtała
Szukasz informacji jak i praktycznych porad na temat e-Biznesu oraz Marketingu Internetowego? Odwiedź więc e-Krezus.pl i rozpocznij swój e-Biznes!
-

TomaszŚwitała - Posty: 60
Witaj, tutaj z pewnością znajdziesz tego czego szukasz
A jak nie to pytaj, a na pewno ktoś będzie znał odpowiedź
A jak nie to pytaj, a na pewno ktoś będzie znał odpowiedź
-

JakubJakub - Posty: 178
Witamy na forum. Mam nadzieję, że szybko się rozkręcisz i będziesz tutaj stałym gościem 
Praktyczne informacje na temat promocji w internecie i nie tylko. Dowiedz się jak szybko rozwijać swój e-biznes.

-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Witam nowego forumowicza i szczerze życzę owocnych poszukiwań informacji w zakresie pozycjonowania i optymalizacji stron www. Forum jest dobrym źródłem informacji. Sam uczę się wszystkiego z Internetu i fora wiele mi pomogają. Fajnie, że nie zamierzasz wykorzystywać black'a 
Pozdro
Pozdro
Witryna bankowa Kredyty Lokaty Konta. Oferty banków: np. konto bankowe.
- mrobert15
- Miejscowość: Wrocław
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-