Witam cieplutko wszystkich Forumowiczów!
Pozwólcie, że i ja dostąpię tego zaszczytu dołączenia do Waszego ambitnego grona.
Mam 56 lat, profesjonalnie zajmuję się usuwaniem korozji (osuszanie zawilgoconych murów, likwidacja wysoleń i grzybów ) w starych zabytkowych budowlach, ale - z duszą odkrywcy - zapragnęłam rozwinąć dodatkowe i całkowicie nowe przedsięwzięcie.
Rok temu w marcu zaczęła się moja przygoda z marketingiem w Internecie. Dążyłam do samodzielnego zaistnienia w Sieci. Od listopada 2008 r. uczestniczyłam w kilku szkoleniach internetowych, i tuż przed świętami założyłam swój blog na własnym serwerze - sawayaka.pl.
Mój 27-letni syn, obserwując moje poczynania, stwierdził zdumiony, iż chyba świat stanął na głowie, bo "młodzi " idą do "realu", a "starzy" garną się do Internetu.
Na koniec dodam, że jestem zafascynowana ideą i poziomem tego portalu.
Pozdrawiam.
Marzenna Siek
http://sawayaka.pl
Cokolwiek myślisz pomyśl odwrotnie - Paul Arden
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Super, że jesteś z nami. I dzięki za bardzo miłe słowa. To komplement dla nas wszystkich!
Jeśli potrzebujesz pomocy, wsparcia, to po prostu wybieraj dział i zaczynaj nowy wątek. Wiele osób chętnie Ci pomoże - ze mną na czele
Warto też rozpocząć nowy wątek w dziale pomysły na e-biznes i napisać o swoim pomyśle lub już działającym serwisie. Wskazówki udzielane przez towarzyszy broni (czyt. innych forumowiczów) mogą okazać się nieocenione.
Raz jeszcze WITAMY CIĘ!
Jeśli potrzebujesz pomocy, wsparcia, to po prostu wybieraj dział i zaczynaj nowy wątek. Wiele osób chętnie Ci pomoże - ze mną na czele
Warto też rozpocząć nowy wątek w dziale pomysły na e-biznes i napisać o swoim pomyśle lub już działającym serwisie. Wskazówki udzielane przez towarzyszy broni (czyt. innych forumowiczów) mogą okazać się nieocenione.
Raz jeszcze WITAMY CIĘ!
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
Witaj,
Dziękuję Tobie i pozostałym Forumowiczom za miłe powitania.
Pochodzę z dalekiej północy - mieszkam sobie na wsi, na Wybrzeżu, blisko morza i bliziutko Gdyni.
/Przed chwilą założyłam nowy wątek w "Pomysłach na e-biznes" z prośbą o poradę/.
Pozdrawiam.
Marzenna
Dziękuję Tobie i pozostałym Forumowiczom za miłe powitania.
Pochodzę z dalekiej północy - mieszkam sobie na wsi, na Wybrzeżu, blisko morza i bliziutko Gdyni.
/Przed chwilą założyłam nowy wątek w "Pomysłach na e-biznes" z prośbą o poradę/.
Pozdrawiam.
Marzenna
-

Marzenna Siek - Posty: 18
- Miejscowość: Kosakowo
-

Ola Żuławińska - Posty: 103
- Miejscowość: Myślenice
-

-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Witaj Pawle!
Nie przejmuj się - biorąc pod uwagę gęstość zaludnienia na północy, w centrum i na południu Polski, to nasza dwójka stanowi tutaj niemalże tłum.
Nie przejmuj się - biorąc pod uwagę gęstość zaludnienia na północy, w centrum i na południu Polski, to nasza dwójka stanowi tutaj niemalże tłum.
-

-

Marcin Godlewski - Posty: 610
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-