Nazywam się Rafał pochodze z małej miejscowości Gostyń niedaleko Poznania.
Obecnie jestem studentem na Politechnice Poznańskiej kierunek Mechatronika.
Zarabianie dzięki systemowi MLM marketing szeptany jest mi znany od 2 lat. Na początku należałem do TWRPS dzięki polenieniu od Jacka Dudzica. Spilover sam wygenerował mi 2 liderów pode mną i w ciągu pół roku miałem ponad 100osób. Myślałem że wystarczy mieć mieć pod sobą osoby pracowite i kasa sama wejdzie do kieszeni. Niestety tak nie jest teraz mi się struktura z dnia na dzień zmniejsza i się wali. Długo szukałem odpowiedniej firmy, która zaspokoi moje potrzeby, pozwoli mi zrealizować marzenia. W końcu znalazłem firmę mająca tanie produkty i z porównaniem z tymi firmami z którymi współpracowałem tutaj mogę każdemu pomóc zarabiać. Firma o której mówię to FM Group. Wiadomo ze każdy mówi o swojej gdzie współpracuje, że jest najlepsza.
Ja musiałem dużo zrobić błędów dużo wydać by wkońcu trafić na taką firmę która pozwoli odniesc sukces i wyszkolić się na specjalistę MLM. Dużo firm z którym współpracowałem produkty były drogie i dużo można było zarobić przy małej liczbie ludzi, ale jakim kosztem. Ludzie wchodzą do MLM z jak najmniejszym wkładem i produkty muszą być w przystępnej cenie. Tutaj tak jest i dlatego jestem wdzięczny swojemu partnerowi biznesowemu, że doszedłem razem z nim do takiego momentu, by się przekonać co jest w tym wszystkim najważniejsze. Trochę się rozpisałem:P
Miło mi wszystkich bardzo serdecznie powitać . Dzięki forum Krzywego dostane dużą dawkę wiedzy. Przede mną dużo nauki. Mój cel do być specjalistą od marketingu wielopoziomowego
Na zakończenie postu cytat dnia
"Bez pomocy bliźnich sami nie dojdziemy do niczego. "
Pozdrawiam serdecznie
Rafał Czerwiński