Rok założenia: 2008Kontakt
wypada się przedstawić, poznać na forum - zapraszamy do autoprezentacji
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Mateusz również wita!

Postprzez Mateusz
napisane: 4 Lut 2011, o 22:06

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

MałgorzataLeliwa napisał(a):Po drugie: E-biznesem interesuję się już od jakiegoś czasu. Studiuję na specjalności E-biznes na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu. Jednak zdecydowanie bardziej cenię sobie wiedzę zdobywaną poza uczelnią.

Ja bym od raz zbierał kontakty, bo z pewnością przydadzą się w przyszłości ;) To samo jest w liceum i to samo na studiach, że więcej nauczysz się po zajęciach niż na nich. Problem polega na przestarzałym systemie nauczania. Świat się rozwija, wszystko idzie do przodu, a system nauczania nadal średniowieczny... Takie jest moje zdanie na ten temat, ale co ja tam wiem... :tokoniec:

A tak w ogóle to również witam na forum :D

Awatar użytkownika
Mateusz

Najlepszy avatar

Postprzez Tomasz Damian
napisane: 5 Lut 2011, o 15:02

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

A ja dodam tyle, że gdyby istniał konkurs na avatara (może nawet istnieje) to z pewnością byłabyś w ścisłej czołówce Gosiu. Rewelacja. :slonko: Czy nie masz nic przeciw abym posłużył się nim w moim wpisie na blogu: http://tomaszdamian.pl/gravatar-szczego ... ia-roznice . Pozdrawiam Cię serdecznie.

Tomek Damian :happy:

Awatar użytkownika
Tomasz Damian

Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

Poprzednia

Wróć do Przedstaw się!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość