Cześć:-)
Mam na imię Ola i dziś po mam wrażenie długim, długim czasie zaczęłam czytać i analizować poradnik związany z pozycjonowaniem napisany przez Pawła - stąd moja obecność tutaj.
To wszystko jest dla mnie niesamowicie odkrywcze, no i pojawiają się pytania:-)
Więc do zgadania:-) Pozdrawiam:-)
Olka
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Prowadzę sklepy internetowe i okazuje się , że przy niektórych słowach mam ten wskaźnik w zakresie 3 do 7. A prawidłowo powinno być 0,1 do 3...
No i problem polega na tym, że nie są to słowa związane z asortymentem, tylko charakterystyką sklepu, czyli: cena, pln, szczegóły, dodaj do koszyka...
Boję się, że roboty indexujące przez to będą mi stronę odrzucały jako spam... CO MOGĘ Z TYM FANTEM ZROBIC????
Proszę o komentarz - dzięki:-)
No i problem polega na tym, że nie są to słowa związane z asortymentem, tylko charakterystyką sklepu, czyli: cena, pln, szczegóły, dodaj do koszyka...

Boję się, że roboty indexujące przez to będą mi stronę odrzucały jako spam... CO MOGĘ Z TYM FANTEM ZROBIC????
Proszę o komentarz - dzięki:-)
-

FiolkaX - Posty: 28
- Miejscowość: Bydgoszcz, Koronowo
-

Witamy w zacnym gronie forumowiczów 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
No sądze, że nie jest to chwilowa fascynacja - poprostu muszę to opanować, ponieważ jak się liczy na "specjalistów" to się wychodzi jak Zabłocki na mydle:S
No więc dążąc tropem idei "niech każdy robi to na czym się zna najlepiej" doszłam do wniosku, że jak się ktoś nie zna to jest za przeproszeniem regularnie w rogi walony:-( Smutna rzeczywistość...
Nauczę się sama - dam sobie radę - kto miałby dać radę, jak nie ja!!;-)
Mam już 2 sklepy, powolio tworzy się stronka szkoleniaowa - SAMA SIĘ ZAJMĘ POZYCJONOWANIEM!!!!! O ile na pyszczek nie padnę...
No więc dążąc tropem idei "niech każdy robi to na czym się zna najlepiej" doszłam do wniosku, że jak się ktoś nie zna to jest za przeproszeniem regularnie w rogi walony:-( Smutna rzeczywistość...
Nauczę się sama - dam sobie radę - kto miałby dać radę, jak nie ja!!;-)
Mam już 2 sklepy, powolio tworzy się stronka szkoleniaowa - SAMA SIĘ ZAJMĘ POZYCJONOWANIEM!!!!! O ile na pyszczek nie padnę...
-

7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość