Witam i dziękuję za naprawdę ciepłe przyjęcie.
Nie mam kompletnie wrażenia. że GoldenLine to martwe miejsce. Dzieje się aż nadto tam. Z całą pewnością jest to dobry serwis do podyskutowania itp. Ale grupy trzeba dobierać bardzo starannie. Na przykład nie ma sensu się udzielać w grupach dla tzw. specjalistów. Tam właśnie pytałem się kiedyś o jedną z moich stron. Zrobiłem taką większą sondę i poza GoldenLine stronka zebrała same pozytywy. A jeżeli zdarzały się uwagi, to naprawdę konstruktywne. Na GoldenLine pojawiły się teksty w stylu - design z lat 80, kto może na to patrzeć itp. Na kilkanaście takich dziwnych tekstów był bodajże tylko jeden, który napisał, że strona mu się nie podoba, bo... i wymienił sprawy typowo z gustem związane.
Odnośnie łatwych linków itp. Podejrzewam, że prowadząc biznes nie można nie zwracać na to uwagi. Na pewno umieszczę na forum raz na jakiś czas jakieś ogłoszenie, poza braniem udziału w dyskusji (np. zaraz będę szukał miejsca do pozbycia się mojej stacjonarki oraz sprzedania jednego lapka HP - nowego). Może poza przedstawieniem się dam jakieś ogłoszenie. Nawet w formie zapraszam na moją realizację itp. Uważam, że wszystko jest dla ludzi. Oczywiście z zachowaniem zdrowego rozsądku

Pozdrawiam