Rok założenia: 2008Kontakt
wypada się przedstawić, poznać na forum - zapraszamy do autoprezentacji
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ebiznesy = POTĘGA

Postprzez it-spleen
napisane: 10 Lis 2011, o 12:44

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Na GoldenLine dawno już nie pisałem. Chamstwo na każdym kroku. Słowem się odezwiesz i od razu wyzywanie, czepianie się, zaglądają na Twoje serwisy, szukają informacji o Tobie i wywlekają lżąc od razu. Szkoda czasu. Niech się tam kiszą.

Nienawidzę tego. Nienawidzę. I to nie tylko na GoldenLine. Nawet w świecie rzeczywistym cham na chamie, napinaczem popychany. Dlatego mega się cieszę, że istnieje to forum. Jest to perfekcyjne miejsce dla super ludzi. Cieszę się, że się tutaj zapisałem.:)

T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

Dokładnie

Postprzez JakubJakub
napisane: 11 Lis 2011, o 13:14

Na Gl nie ma sensu czegokolwiek udostępniać, zaraz wszyscy zrobią Ci skuteczną antyreklamę i nie wiadomo kogo z Ciebie zrobią ;)

A tutaj każdy każdemu pomoże, nikt nikogo nie zjedzie, jednym słowem kultura ;)

Awatar użytkownika
JakubJakub

witaj

Postprzez Krzysztof Trynkiewicz
napisane: 11 Lis 2011, o 21:39

Czesc :)
favor napisał(a):Przyznam się, że jak oglądam dyskusje o stronach np. na goldenline, to jest tam tyle jadu, że człowiekowi odechciewa się czegokolwiek czytać...

Ciekawe. Ja mialem do goldenline z 5 podejsc i za kazdym razem stwierdzalem, ze to jest martwa spolecznosc (przynajmniej w naszej niszy).
Natomiast takie samo wrazenie mialem z forum pio. Generalnie i tak tam 90% osob nie wie, co mowi (pozostale 10% = Xann i osoby, ktorych nie znam, ale dopuszczam, ze istnieja) i trudno odkopac jakas konkretna informacje.

Co to jest blog i jak może pomóc w promocji strony? | Z moimi poradami możesz za darmo przyspieszyć komputer
Awatar użytkownika
Krzysztof Trynkiewicz

martwe społeczności ;)

Postprzez favor
napisane: 23 Lis 2011, o 07:58

Witam i dziękuję za naprawdę ciepłe przyjęcie.

Nie mam kompletnie wrażenia. że GoldenLine to martwe miejsce. Dzieje się aż nadto tam. Z całą pewnością jest to dobry serwis do podyskutowania itp. Ale grupy trzeba dobierać bardzo starannie. Na przykład nie ma sensu się udzielać w grupach dla tzw. specjalistów. Tam właśnie pytałem się kiedyś o jedną z moich stron. Zrobiłem taką większą sondę i poza GoldenLine stronka zebrała same pozytywy. A jeżeli zdarzały się uwagi, to naprawdę konstruktywne. Na GoldenLine pojawiły się teksty w stylu - design z lat 80, kto może na to patrzeć itp. Na kilkanaście takich dziwnych tekstów był bodajże tylko jeden, który napisał, że strona mu się nie podoba, bo... i wymienił sprawy typowo z gustem związane.

Odnośnie łatwych linków itp. Podejrzewam, że prowadząc biznes nie można nie zwracać na to uwagi. Na pewno umieszczę na forum raz na jakiś czas jakieś ogłoszenie, poza braniem udziału w dyskusji (np. zaraz będę szukał miejsca do pozbycia się mojej stacjonarki oraz sprzedania jednego lapka HP - nowego). Może poza przedstawieniem się dam jakieś ogłoszenie. Nawet w formie zapraszam na moją realizację itp. Uważam, że wszystko jest dla ludzi. Oczywiście z zachowaniem zdrowego rozsądku ;)

Pozdrawiam

favor

tyle

Postprzez it-spleen
napisane: 23 Lis 2011, o 09:20

Tyle, że zdrowy rozsądek coraz częściej zastępuje inwazyjność, sztuczność i pozerstwo.

T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

no tak

Postprzez favor
napisane: 23 Lis 2011, o 10:48

Zapewne, tym bardziej, że granice zdrowego rozsądku są różne. Ale wydaje mi się, że jak się samemu prowadzi własny biznes, to chociażby z szacunku do własnego czasu trzeba się postarać. Z jednej strony reklama i pozycjonowanie są ważne, ale jakbym np. miał po każdym forum wypisywać co chwila jakieś pierdoły, to gdzie byłby czas na pracę.

W ludzi wprawdzie może i trzeba wierzyć, ale moderatorzy czujni na pewno być powinni ;)

favor

Poprzednia

Wróć do Przedstaw się!