witam bardzo serdecznie.
Nazywam się Radek Solnik i niedawno założyłem razem z bratem działalność:
Planowanie Biznesowe.
Mieszkam od urodzenia w Białymstoku.
Na weekend przyjeżdżam do Warszawy i mam nadzieję, że poznam wiele ciekawych osób na forum w niedzielę.
pozdrawiam
Radek Solnik
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Witam również serdecznie 
Katalog FM Group - pobierz katalog FM Group.
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantką
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantką
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
- Konsultant FM Group
Witaj Radku na forum,
No myślę, że na zjeździe poznasz wielu ciekawych ludzi
Wystarczy, że poczytasz nieco forum i już masz obraz kto może być na zjeździe 
No myślę, że na zjeździe poznasz wielu ciekawych ludzi
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
witam ponownie:)
troszkę mnie tutaj nie było (sprawy osobiste spowodowały zastój zawodowy), ale teraz wracam do wytężonej pracy nad rozwijaniem swojej przyszłości:)
czym się obecnie zajmuję? Prowadzeniem szkoleń związanych tematycznie z biznesem: komunikacja, feedback, obsługa trudnych klientów, klienci kluczowi w firmie, negocjacje biznesowe oraz techniki sprzedaży.
Szkolenia prowadzę w formie warsztatów i ostatnio prowadziłem jedną sesję na Inteligencji Finansowej - inicjatywie Studenckiego Forum BBC.
Dodatkowo doradzam osobom które chcą założyć działalność: przygotowanie do założenia działalności, pomoc w przygotowaniu biznesplanu, itp.
mam nadzieję, że będę mógł się podzielić swoją wiedzą oraz nawiązać nowe interesujące znajomości oraz nauczyć się nowych rzeczy:)
pozdrawiam
Radek Solnik
http://www.planowaniebiznesowe.pl [strona jest w trakcie przerabiania pod szkolenia]
troszkę mnie tutaj nie było (sprawy osobiste spowodowały zastój zawodowy), ale teraz wracam do wytężonej pracy nad rozwijaniem swojej przyszłości:)
czym się obecnie zajmuję? Prowadzeniem szkoleń związanych tematycznie z biznesem: komunikacja, feedback, obsługa trudnych klientów, klienci kluczowi w firmie, negocjacje biznesowe oraz techniki sprzedaży.
Szkolenia prowadzę w formie warsztatów i ostatnio prowadziłem jedną sesję na Inteligencji Finansowej - inicjatywie Studenckiego Forum BBC.
Dodatkowo doradzam osobom które chcą założyć działalność: przygotowanie do założenia działalności, pomoc w przygotowaniu biznesplanu, itp.
mam nadzieję, że będę mógł się podzielić swoją wiedzą oraz nawiązać nowe interesujące znajomości oraz nauczyć się nowych rzeczy:)
pozdrawiam
Radek Solnik
http://www.planowaniebiznesowe.pl [strona jest w trakcie przerabiania pod szkolenia]
-

RadekSolnik - Posty: 11
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-