Bardzo dobrze przygotowane pod każdym względem. Właściwie to na razie skorzystałem z kursu o pozycjonowaniu i minie trochę czasu zanim sobie wszystko poukładam i przyswiję. Naprawdę sporo wartościowej wiedzy! Moją uwagę przykóły strony promujące darmowe kursy. Są dużo lepiej przygotowane niż większość stron promujących płatne szkolenia i kursy. Praca, zaangażowanie w promocję i zrobienie darmowych kursów skłoniła mnie do tego aby odwiedzić inne strony i to forum:-)
Prowadzę rodzinną firmę sprzątającą i pomyślałem, że mógłbym stworzyć własny ebiznes robiąc kursy i szkolenia na temat sprzątania i zarabianiu na sprzątaniu. Założyłem bloga http://czystybiznes.com.pl/
i próbuję rozwijać swój pierwszy e-biznes:-)
Jednak jestem jeszcze baaaardzo zielony dlatego cieszę się, że trafiłem na to forum. Wciąż szukam pomysłu jak wykorzystać to co robię na co dzień do stworzenia własnego ebiznesu.
Jedno jest pewne. Połknąłem bakcyla:-) i o ebiznesie myślę nawet jak śpię.
Czytałem artykół na ebiznesy.pl na temat Internetowego Milionera i to coprzykóło moją uwagę to fakt, że poraz pierwszy spotkałem się ze szczerą wypowiedzią tj.
"Jeśli nie jesteś przygotowany na:
tytaniczny wysiłek
niejednokrotne odmawianie znajomym imprez
nieodwiedzanie zbyt częste rodziców
zaniedbywanie współmałżonka (wiesz o co mi chodzi
pracę do późnych godzin nocnych
zrezygnowanie niemal całkowicie z oglądania telewizji...
to daj sobie spokuj."
Ja od mniej więcej od pół roku aktywnie uczę się ebiznesu i jest to ciężka praca nad sobą, aprzecież tak naprawdę to nie wiele wiemi umiem.
Wszystko coma jakąkłlwiek wartość ma teżswoją cenę i ktoś o przeciętnych zdolnościach nie mający pojęcia o ebiznesie i komputerach musi przygotować się na tytaniczny wysiłek.
Trochę się rozpisałem. Wybaczcie:-)