Ja mam natomiast problem ze słowem "wogóle" (czyli wcale). Podkreśla mi zawsze, a osobno to jakoś nie wygląda mi dobrze
Tylko czy w tym dziale nie będzie wprowadzania w błąd? Bo mi się wydaje, że pisze się tak, a mi że tak
Eryk napisał(a):Jedno jest pewne. Połknąłem bakcyla:-) i o ebiznesie myślę nawet jak śpię.
Eryk napisał(a):Trudno jednak robić ebiznes bez znajomości html i css. Angielski też by się przydał:-)
Paweł Landzberg napisał(a):Ja mam w lisku dodatek "Polski słownik poprawnej pisowni", który mi na bieżąco podkreśla wszędzie, jeśli coś pisze w tej przeglądarce
Ja mam natomiast problem ze słowem "wogóle" (czyli wcale). Podkreśla mi zawsze, a osobno to jakoś nie wygląda mi dobrze
No właśnie chodzi o to, że nie będzie tam błędów. Przecież pisownię tych wszystkich wyrazów czy zwrotów znajdziemy w Sieci bez problemu. Po prostu mielibyśmy to wszystko w jednym miejscu, pod ręką na forum. Tak myślę.Tylko czy w tym dziale nie będzie wprowadzania w błąd? Bo mi się wydaje, że pisze się tak, a mi że takNo chyba, że mamy polonistów ukrywających się na forum
Paweł Landzberg napisał(a):Ja mam w lisku dodatek "Polski słownik poprawnej pisowni", który mi na bieżąco podkreśla wszędzie, jeśli coś pisze w tej przeglądarce
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):A co to jest "wogół"? Jest "ogół", jest więc "w ogóle"![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość