Witajcie,
Od 2001 r. zajmuję się tłumaczeniami z j. angielskiego, a od 2007 r. prowadzę działalność związaną z tłumaczeniami pisemnymi z różnych języków - głównie angielski, niemiecki i francuski. Wszystkie kontakty z klientami oraz wymiana materiałów, dokumentów odbywają się za pośrednictwem sieci. W zasadzie bez Internetu nie miałbym większych szans zaistnieć i rozwinąć działalności.
Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ interesuje mnie innowacyjność w biznesie oraz rozszerzanie spektrum mojej działalności. Sądzę, że forum może stać się dla mnie źródłem dalszych inspiracji i pozwoli na dzielenie się już zdobytą wiedzą.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam na forum,
Trafiłeś w dobre miejsce. Może nawet kiedyś skorzystam z Twoich usług, bo mam projekt, w którym witrynę będzie trzeba przetłumaczyć na ang i niemiecki (minimum). Ale to jeszcze nie teraz.
Trafiłeś w dobre miejsce. Może nawet kiedyś skorzystam z Twoich usług, bo mam projekt, w którym witrynę będzie trzeba przetłumaczyć na ang i niemiecki (minimum). Ale to jeszcze nie teraz.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
-

scholarium - Posty: 11
- Miejscowość: Otwock
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość