Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mam na imię Artur Jasiński z zawodu jestem , Elektromonterem i Informatykiem , zajmowałem się sprzedażą bezpośrednią , dystrybucją , ogólnie handlem w realu , to czego się dowiedziałem o możliwości handlu w sieci reklamach i zarobkach dzięki marketingowi internetowemu skłania mnie do codziennej nauki i rozwoju .Widzę że tkwi tu olbrzymi potencjał podoba mi się to że trzeba pracować też nad własną osobą żeby osiągnąć sukces , widzę tu duże wsparcie kontakty z całego świata i wszystko co trzeba dla handlowca żeby odniósł sukces 
- Drako23
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Witamy w gronie forumowiczów. Zapraszamy do udzielania się oraz edukacji 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Czesc, Artku. Widze, ze jestes aktywny - to dobrze wrozy. Ostrzegam, ze na ten interes potrzeba sporo czasu 
Rozsądna cena hostingu to 300zł rocznie. Wybierz najlepszy hosting, aby nie mieć problemów ze swoją stroną WWW. Z kolei aby nie mieć problemów ze swoim komputerem, wybierz najlepszy antywirus i zainstaluj go zgodnie z moimi instrukcjami.
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
-

JakubJakub - Posty: 178
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
no i bawić się dobrze wskazane byłoby
a przy okazji to i coś dobrego do głowy wpadnie
Pozdrawiam Z odrobina chaosu
Sir Galimatias
-

SirGalimatias - Posty: 41
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

!