Z główną tematyką forum oraz serwisu raczej niewiele mam i chyba nie będę miał wspólnego, bo moją przyszłość widzę w nieco innej profesji (chociaż także związanej z internetem i komputerami), ale to raczej nie zakazuje mi udzielania się ?
Trzy lata temu ukończyłem XLV liceum ogólnokształcące w Łodzi z efektem maturalnym. Potem była krótki związek z geografią na Wydziale Nauk Geograficznych Uniwersytetu Łódzkiego zakończony szybkim rozwodem. Przez ostatnie dwa lata kształciłem się w kierunku szeroko pojętej informatyki. Potwierdzeniem tego jest uzyskanie tytułu Technik Informatyk uprawniającego do wykonywania tego zawodu w dosyć szerokim zakresie. Od miesiąca jestem szczęśliwym studentem I roku Wyższej Szkoły Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi na kierunku Informatyka.
Interesuję się piłką nożną, SEO, fotografią oraz tworzeniem stron internetowych. Moja specjalizacja na studiach będzie dotyczyła ostatniej pozycji i chciałbym zarabiać pieniądze właśnie w tej dziedzinie.
Moja obecność w sieci miała początki gdzieś z 7 lat temu. Od tego czasu krążyłem po forach, stronach i portalach zasiadając czasami na dłużej w niektórych miejscach (moderacja), aż do momentu stabilizacji sieciowej pod koniec 2007 roku kiedy powstało forum dyskusyjne. Od tego momentu moje zainteresowania stały się bardziej konkretne (patrz akapit wyżej) i w ich kierunku chcę oraz będę się rozwijał. W związku z tym, na początek, mam w planach założenie własnego bloga oraz stworzenie dwóch stron. Bliżej nie określone plany dotyczą następnego projektu, który chciałbym prowadzić z moją dziewczyną, ale nic więcej nie powiem, bo sam nic konkretnego nie wiem