Rok założenia: 2008Kontakt
wypada się przedstawić, poznać na forum - zapraszamy do autoprezentacji
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Dzień dobry wieczór

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski
napisane: 8 Kwi 2009, o 18:49

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Na forum jestem już od kilku dni, ale dopiero teraz postanowiłem oficjalnie się przywitać :P

Z główną tematyką forum oraz serwisu raczej niewiele mam i chyba nie będę miał wspólnego, bo moją przyszłość widzę w nieco innej profesji (chociaż także związanej z internetem i komputerami), ale to raczej nie zakazuje mi udzielania się ? ;)

Trzy lata temu ukończyłem XLV liceum ogólnokształcące w Łodzi z efektem maturalnym. Potem była krótki związek z geografią na Wydziale Nauk Geograficznych Uniwersytetu Łódzkiego zakończony szybkim rozwodem. Przez ostatnie dwa lata kształciłem się w kierunku szeroko pojętej informatyki. Potwierdzeniem tego jest uzyskanie tytułu Technik Informatyk uprawniającego do wykonywania tego zawodu w dosyć szerokim zakresie. Od miesiąca jestem szczęśliwym studentem I roku Wyższej Szkoły Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi na kierunku Informatyka.

Interesuję się piłką nożną, SEO, fotografią oraz tworzeniem stron internetowych. Moja specjalizacja na studiach będzie dotyczyła ostatniej pozycji i chciałbym zarabiać pieniądze właśnie w tej dziedzinie.

Moja obecność w sieci miała początki gdzieś z 7 lat temu. Od tego czasu krążyłem po forach, stronach i portalach zasiadając czasami na dłużej w niektórych miejscach (moderacja), aż do momentu stabilizacji sieciowej pod koniec 2007 roku kiedy powstało forum dyskusyjne. Od tego momentu moje zainteresowania stały się bardziej konkretne (patrz akapit wyżej) i w ich kierunku chcę oraz będę się rozwijał. W związku z tym, na początek, mam w planach założenie własnego bloga oraz stworzenie dwóch stron. Bliżej nie określone plany dotyczą następnego projektu, który chciałbym prowadzić z moją dziewczyną, ale nic więcej nie powiem, bo sam nic konkretnego nie wiem :D

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Re: Dzień dobry wieczór

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 8 Kwi 2009, o 22:11

Witaj,

Z tego co wyczytałem to masz nawet sporo wspólnego z tematyką forum ;) Twoje zainteresowania są jak najbardziej zbieżne z motywem przewodnim forum. A przynajmniej zawsze można te zainteresowania zmienić na postać e-biznesową :D (może jakiś blog o piłce nożnej?? ;))

A fotografia to Twoje hobby? Robisz jakieś fotki? Coś więcej w tym temacie?

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

napisane: 8 Kwi 2009, o 22:34

Paweł Landzberg napisał(a):Witaj,

Z tego co wyczytałem to masz nawet sporo wspólnego z tematyką forum ;) Twoje zainteresowania są jak najbardziej zbieżne z motywem przewodnim forum. A przynajmniej zawsze można te zainteresowania zmienić na postać e-biznesową :D (może jakiś blog o piłce nożnej?? ;))

A fotografia to Twoje hobby? Robisz jakieś fotki? Coś więcej w tym temacie?

Jeżeli chodzi o tematykę bloga, to wątpię, żeby była to piłka nożna. Może będzie to jeden z tematów podrzędnych, ale zdecydowanie bardziej wolałbym podjąć jako główną tematykę oprogramowanie, SEO, internet, sprzęt komputerowy. Poza tym znalazłoby się też coś dla mojego miasta Łodzi, może sportu.

Fotografia moim hobby ? Nie jestem pewny, ale chyba można to tak nazwać. Zdjęcia robię całkowicie amatorsko, dla własnej przyjemności. Jeżeli ktoś by chciał zobaczyć, to zapraszam to mojej galerii zdjęć. Nie ma ich wiele, bo czasu i przede wszystkim pomysłów mi przeważnie brak :P
Na marginesie, to jedna z moich stronek będzie dotyczyć właśnie fotografii, a konkretnie moich zdjęć.

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

napisane: 8 Kwi 2009, o 22:52

Hehe ja tylko tak palnąłem z tą piłką :P ale nic chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić kolejnego bloga o piłce nożnej :D (jeśli masz oczywiście chęci i zawsze masz coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie ;))

Z tymi zdjęciami to fajna sprawa. Jakiś czas temu robiłem jak miałem okazję zdjęcia nieba, zwłaszcza wschody i zachody słońca. Piękne klimaty jak dla mnie :) Raz nawet była u mnie taka burza, że błyskało się co sekundę to pstrykałem fory aż załapała się jedna na błysk :P Szkoda tylko, że nie było widać błyskawicy tylko rozświetlony cały obraz był :P

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Postprzez Marzenna Siek
napisane: 8 Kwi 2009, o 22:53

Witaj Kamilu.

Zdjęcia są super!

Awatar użytkownika
Marzenna Siek

Miejscowość: Kosakowo

napisane: 8 Kwi 2009, o 22:57

Paweł Landzberg napisał(a):Z tymi zdjęciami to fajna sprawa. Jakiś czas temu robiłem jak miałem okazję zdjęcia nieba, zwłaszcza wschody i zachody słońca. Piękne klimaty jak dla mnie :) Raz nawet była u mnie taka burza, że błyskało się co sekundę to pstrykałem fory aż załapała się jedna na błysk :P Szkoda tylko, że nie było widać błyskawicy tylko rozświetlony cały obraz był :P

Generalnie, to uważam, że każde zdjęcie (oczywiście bez przesady :P ) zachodu czy wschodu słońca jest bardzo ładne. Taki po prostu urok tego widoku :P
Złapanie błyskawicy podczas burzy jest moim celem fotograficznym :P Tylko nie byle jakiej, ale takiej, która idealnie, bez obróbki, oddałaby klimat i byłoby widać, że jest to oryginalne, naturalne zdjęcie.

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

napisane: 8 Kwi 2009, o 23:08

Ogólnie to wydaje mi się, że zachody są ładniejsze (chmury czasem przybierają takie fantazyjne kształty i kolory, że dech zapiera w piersiach), no chyba, że za mało wschodów jeszcze widziałem :P

Swoją drogą fajne są też zdjęcia chmur przed porządną burzą. Nieźle wyglądają nadciągające czarne kłęby.

Natura daje dużo okazji do zdjęć. Aż mnie korci, żeby w końcu iść zrobić zdjęcie tym przebiśniegom co koło mnie rosną :P

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

napisane: 8 Kwi 2009, o 23:10

Marzenna Siek napisał(a):Witaj Kamilu.

Zdjęcia są super!

Hej, dzięki ;)

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Witaj seven

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka
napisane: 9 Kwi 2009, o 08:33

Witaj na forum szczęśliwa siódemko!

Fajny masz nick, hehe. A jakie fajne zdjęcia robisz. Brawo. Nie wiem czy za daleko się nie zaklikałem w czasie ich przeglądania, ale chyba na jednym (przynajmniej jednym) z nich była wspomniana przez Ciebie Twoja miłość (o kobiecie mowa, żeby była jasność ;) ). Piękne zdjęcie i... kobieta oczywiście 8-)

Chcesz tworzyć strony WWW. Świetnie. Ale będziesz musiał się również dobrze sprzedać (też nie lubię tego określenia, ale się przyjęło na dobre, więc nie ma co z nim walczyć). Dlatego forum.ebiznesy.pl może Ci pomóc w rozwoju i osiąganiu sukcesów :D

A to zdjęcie na Twoim forum (nagłówek) też jest Twoje?

PS. Ja najbardziej lubię wschody Słońca nad morzem. Coś niezwykłego. Ten moment, gdy olbrzymia ognista kula wyłania się powoli znad horyzontu, długo pozostaje w pamięci. Albo raczej na zawsze!

Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Re: Witaj seven

napisane: 9 Kwi 2009, o 08:40

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Fajny masz nick, hehe. A jakie fajne zdjęcia robisz. Brawo. Nie wiem czy za daleko się nie zaklikałem w czasie ich przeglądania, ale chyba na jednym (przynajmniej jednym) z nich była wspomniana przez Ciebie Twoja miłość (o kobiecie mowa, żeby była jasność ;) ). Piękne zdjęcie i... kobieta oczywiście 8-)

Dzięki, ale chyba się zagalopowałeś, bo na żadnym moim zdjęciu nie ma mojej miłości :P

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):A to zdjęcie na Twoim forum (nagłówek) też jest Twoje?

Nie

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Następna

Wróć do Przedstaw się!