Witam wszystkich!
Cieszę się, że w końcu mogłam do Was dołączyć. Kim jestem? Copywriterem. Przez prawie 13 lat związana byłam (i jeszcze jestem) z jednym z czołowych wydawnictw zajmujących się direct marketingiem. Dużo się tam nauczyłam, to prawda. Ale najwyższa pora pójść swoją ścieżką - dlatego tu jestem. Direct marketing znam od podszewki, a copywriting to coś, co lubię robić. Aha uwielbiam biegać, zwłaszcza maratony.
Pozdrawiam
Kasia
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Zapraszamy do udzielania się
oraz dzielenia się swoją wiedzą 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Witamy na naszych progach. Maratony... podziwiam:)
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do Poziomkowej Akademii. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
i bardzo dobrze .. każdy musi mieć swego jobla
witam witam i pozdrawiam dobrej zabawy 
-

SirGalimatias - Posty: 41
Czesc, Kasiu 
Copywriting sie bardzo przydaje w necie - to Cie odroznia od innych. Sam widze efekty przykladania sie do tekstow u siebie - powiazane tematycznie serwisy maja kilka tysiecy artykulow i ruch porownywalny do moich, na ktorych artykulow jest kilkanascie. Jakosc poplaca
Takze masz dobry start gwarantowany, powodzenia 
Copywriting sie bardzo przydaje w necie - to Cie odroznia od innych. Sam widze efekty przykladania sie do tekstow u siebie - powiazane tematycznie serwisy maja kilka tysiecy artykulow i ruch porownywalny do moich, na ktorych artykulow jest kilkanascie. Jakosc poplaca
Napisałem niedawno artykuł, w którym zdradziłem, jak skutecznie wypozycjonować stronę internetową - zapoznaj się z nim, jeśli masz problem z małą oglądalnością Twojej witryny. Nie bój się - doradzam darmowe rozwiązania
Podobnie polecam zainstalowanie darmowej przeglądarki Chrome - instrukcję instalacji i użytkowania znajdziesz w artykule jak przyspieszyć Internet - obiecuję, że poczujesz różnicę w prędkości ładowania i przeglądania stron 
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Czy planuję własny biznes? Oczywiście, że tak. I to nie jeden! Ale naprawdę dopiero raczkuję, zastanawiając się niezmiennie czemu nie podjęłam tej decyzji wcześniej. A teraz zmykam już na poranny trening!
Miłego dnia dla wszystkich!
Kasia
Miłego dnia dla wszystkich!
Kasia
-

Katarzyna Kot - Posty: 7
- Miejscowość: Łódź
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Witaj, doświadczony coppywriter przyda się na forum, może troszkę ten dział ożyje, bo dużo początkujących potrzebuje tej wiedzy 
-

JakubJakub - Posty: 178
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-