9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mam na imię Krzysztof , mam 31 lat . Uczestniczyłem ostatnio na szkoleniu " Tajemnice E-biznesu " u Pawła, wiec jakby złapałem bakcyla żeby coś zrobić z tym e-biznesem , tak na poważnie. Więc mam nadzieje że tu na forum pogłębię swoją wiedzę i wspólnie zrobimy coś co przyniesie nam wszystkim korzyści 
- krzysztof235
Witaj Krzyśku,
Po szkoleniach Pawła nie można się nie wciągnąć
Pamiętaj jednak, że początki w ebiznesie nie są proste - wymagają systematycznej pracy. Oczywiście zapraszam też do dyskusji w celu pogłębiania wiedzy i rozwiania wątpliwości 
Po szkoleniach Pawła nie można się nie wciągnąć
-

Paweł Landzberg - Posty: 1466
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Zachęcam do czytania wątków na naszym forum. Na pewno pomoże Ci znaleźć pomysł na e-biznes, chyba, że już masz coś w zanadrzu 
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 644
Witaj Krzyśku na Forum!
Super, że do nas dołączyłeś. Na początek zapoznaj się z Forum: treści jest sporo.
I mam prośbę: rozważ zmianę nicka na imię i nazwisko, ok? Oczywiście żadnego obowiązku nie ma. Jednak imię i nazwisko wygląda profesjonalnie i od razu mówi, że ktoś poważanie podchodzi do biznesu i nie ma nic do ukrycia
Super, że do nas dołączyłeś. Na początek zapoznaj się z Forum: treści jest sporo.
I mam prośbę: rozważ zmianę nicka na imię i nazwisko, ok? Oczywiście żadnego obowiązku nie ma. Jednak imię i nazwisko wygląda profesjonalnie i od razu mówi, że ktoś poważanie podchodzi do biznesu i nie ma nic do ukrycia
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Witaj Krzysztofie,
gorąco zachęcam do czynnego brania udziału w dyskusjach na tym forum , jestem pewien, że jeśli nie masz jeszcze swojego pomysłu na e-biznes to tutaj go znajdziesz
Samych sukcesów
gorąco zachęcam do czynnego brania udziału w dyskusjach na tym forum , jestem pewien, że jeśli nie masz jeszcze swojego pomysłu na e-biznes to tutaj go znajdziesz
Samych sukcesów
Ciągła motywacja w dążeniu do sukcesu MUSI okazać się SUKCESEM
http://www.magiaceny.pl
http://www.systemy-partnerskie.com
http://www.magiaceny.pl
http://www.systemy-partnerskie.com
- Marek Papis
- Miejscowość: Jawiszowice
Witam i pozdrawiam 
Wszystko na temat barda! Forum, serdecznie zapraszamy bardo wejdź, nie pożałujesz.
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
- D-dos
Witaj 
Darmowy hosting stron internetowych
Zmień swojego dotychczasowego usługodawcę a otrzymasz konto bez reklam!
Zmień swojego dotychczasowego usługodawcę a otrzymasz konto bez reklam!
-

Mateusz A. - Posty: 85
Witam Cię.
Mam pytanie jak to zrobić też jednak bym zmienił nick, bo w panelu użytkownika jest na stałe nick (albo coś przeoczyłem), może admin mi to zmieni?
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):I mam prośbę: rozważ zmianę nicka na imię i nazwisko, ok? Oczywiście żadnego obowiązku nie ma. Jednak imię i nazwisko wygląda profesjonalnie i od razu mówi, że ktoś poważanie podchodzi do biznesu i nie ma nic do ukrycia
Mam pytanie jak to zrobić też jednak bym zmienił nick, bo w panelu użytkownika jest na stałe nick (albo coś przeoczyłem), może admin mi to zmieni?
- farcry422
Krzyśku,
Nicki mogę zmieniać tylko ja na indywidualną prośbę usera.
Jeśli chcesz zmienić nick - napisz do mnie na priv (przez Forum lub jak tam wolisz).
Nicki mogę zmieniać tylko ja na indywidualną prośbę usera.
Jeśli chcesz zmienić nick - napisz do mnie na priv (przez Forum lub jak tam wolisz).
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-