Rok założenia: 2008Kontakt
wypada się przedstawić, poznać na forum - zapraszamy do autoprezentacji
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Bry ;)

Postprzez Michał Cyra
napisane: 28 Lip 2011, o 17:11

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam wszystkich forumowiczów, nazywam się Michał Cyra i mam 24 lata.

Moją przygodę z komputerem zaczynałem jak miałem około 8 lat, ale tak dawno temu to było,
że nie dam sobie ręki za to uciąć ;) Zaczynałem jak zapewne większość dzieci w tym wieku
czyli instalując wszystko co popadnie szukając ciekawych gier a nie pomijając wirusów ;)

Poważniej zaczęło się w okolicach 12 lat, kiedy to obserwowałem z zaciekawieniem poczynania
mojego starszego brata w grafice komputerowej - wtedy też poznałem podstawy Photoshopa.
Początkowo grafikę traktowałem jako zabawę która przerodziła się w projektowanie stron www.

Wraz z projektowaniem stron przyszła potrzeba zaznajomienia się z html, css, pozycjonowaniem,
copywritingiem, e-mail marketingiem i wszystkim innym co związane z e-marketingiem.

W między czasie też czytałem książki z NLP, książki zmieniające podejście typu "Bogaty ojciec,
biedny ojciec" Kiyosakiego, książki motywujące do działania typu "Sukces a Praca" Witolda Wójtowicza,
oraz książki typu "Prawa Sukcesu" Napoleona Hilla.

Od dwóch lat mój rozwój kieruję również w stronę e-marketingu, ucząc się między innymi od
takichludzi jak Joe Vitale, Paweł Krzyworączka, Piotr Michalak, Piotr Majewski, Adrian Kołodziej,
Darek Pyzurkiewicz, Dariusz Świerk, Sebastian Schabowski, Paweł Danielewski, Mirosław Skwarek
i innych ale ciężko wszystkich wymienić.

W między czasie robiłem swoje współpracując z osobami którym pozwalałem zatrzymywać mnie
w miejscu w którym być nie chciałem i które do niczego dobrego mnie nie prowadziło.

Mija już prawie 2 lata odkąd prowadzę działalność pod adresem http://www.amiya.pl oraz
http://www.szablony-allegro.pl a dopiero teraz postanowiłem pójść swoją drogą zostawiając
wszystko to co trzyma mnie w miejscu wprowadzając jak dotąd niewykorzystaną wiedzę.

Póki co pracuję nad projektem który chciałbym zrealizować w przeciągu 2-3 miesięcy a potem stale
go rozwijać pod jak dotąd źle wykorzystywaną domeną http://www.szablony-allegro.pl
Wraz z tym projektem chciałbym zrealizować krok po kroku cały plan który mam już od dawna a
dzięki któremu z pewnością ułatwię życie wielu e-biznesmenom.

Kolejnym krokiem będzie też zaktualizowanie strony http://www.amiya.pl z wykorzystaniem aktualnie
posiadanej wiedzy i tej którą zyskam z Waszych wypowiedzi na forum ;)

Z góry dziękuję za wszystkie cenne rady i wskazówki.

PS. Mam nadzieję, że również i ja będę mógł Wam w czymś pomóc :D

Awatar użytkownika
Michał Cyra

Miejscowość: Nowa Sarzyna

Cześć

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 29 Lip 2011, o 10:23

Czołem Michale,

Fajnie, że dołączyłeś do nas. Pamiętaj, że tworząc ebiznes zjednywaj sobie ludzi, którzy są Ci podporą, a nie sprawiają, że stoisz w miejscu. Jak stoisz w miejscu to praktycznie się cofasz, bo konkurencja nie śpi.

Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Witamy

Postprzez krystian piątek
napisane: 30 Lip 2011, o 15:05

Witamy, cóż za elokwencja w pierwszym poście :P

Wszystko zaczyna się od IDEI. Skuteczne strony www kielce

Awatar użytkownika
krystian piątek

Miejscowość: Kielce

Dzięki

Postprzez Michał Cyra
napisane: 31 Lip 2011, o 12:43

Pomyślałem, że skoro czytacie dział "Przedstaw się" to wypadałoby napisać coś konkretnego o sobie abyście wiedzieli kto gdzie co i jak czyli z kim macie do czynienia ;)

Awatar użytkownika
Michał Cyra

Miejscowość: Nowa Sarzyna

Wróć do Przedstaw się!