Chciałem podzielić się z wami moim małym odkryciem - AirDroid. Jeśli macie Telefon z androidem to musicie mieć tą APP. Genialny soft do zarządzaniem telefonem z poziomu przeglądarki www. Interfejs niezwykle użyteczny. Miałem już wile menagerów do telefonów (różnych firm) i żaden się do wspomnianego softu nie umywa.
Zobaczcie Sami
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
temat który mnie interesuje od jakiegoś czasu
czy są jakieś ograniczenia w tej materii ?? i czy jest soft do zarządzania androidem z poziomu aplikacji a nie stronki www. a jak jest sprawa z wersjami językowymi ? może jakieś inne aplikacje ? pozdrawiam. Sir Galimatias
-

SirGalimatias - Posty: 41
Osobiście jeszcze nie modyfikowałem u siebie softu. Czyli ogólnie polecasz ten soft? Na pewno sprawdzę...
Profesjonalne pozycjonowanie stron - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
myslauem ze to może coś więcej .. chciałem pousuwać nieużyteczne aplikacje z androida ale to się ogranicza tylko do usunięcia aplikacji które ściągnąłem sam a androidmarket ... szukam aplikacji która da mi pełne możliwości zarządzania aplikacjami w telefonie wie ktoś coś o takowej ? pozdrawiam Sir Galimatias
-

SirGalimatias - Posty: 41
Na androidzie trzeba odpalić tryb debugowania, tel podpinasz pod kompa, odpalasz konsole, wpisujesz szlaczki na odblokowanie zabezpieczeń tel i tyle. Z poziomu sys tel możesz teraz dużo więcej robić, z tym że także łatwo sobie zrobić 'kukułe dico'.
Masz większą kontrolę nad tel.
Masz większą kontrolę nad tel.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-