Ja ostatnio wykupiłem sobie pakiet w seo-stat.pl. Za dwadzieścia parę złotych mam 10stron/w sumie 70 fraz na dwa miesiące. Nie są to jakieś ogromne koszta. Pewnie nie zdecydował bym się na taki krok, bo można założyć darmowe konto 5stron/25fraz, ale przy trzecim dostałem bana na wszystkie (jakoś nie doczytałem regulaminu, że można mieć tylko jedno).
W sumie obeszło się bez większych zgrzytów i w dwa dni miałem wszystko przeniesione na jedno konto - jest zdecydowanie wygodniej.
Jeżeli chodzi o opóźnienia - na darmowych kontach było, owszem, ale jedynie kilku godzinne (pozycje pojawiały się między 16-20). Po wykupieniu pakietu moje strony są sprawdzane w pierwszej kolejności i pozycje pojawiają się w godzinach 2-4.
Z dodatków - możliwość automatycznych generowania raportów + dostępu (wglądu) dla klienta.
Kontakt z obsługą (nawet na darmowych kontach) oceniam na plus.
Pozdrawiam
R.

---
taki mały offtop - wcześniej korzystałem z usług innej firmy, ale... wysyłali masowego maila do swoich użytkowników i w ramach gratisu dołożyli spakowaną rarem bazę klientów (imię/nazwisko/nick + mail + rodzaj pakietu + data ważności)...