co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
oprogramowanie używane w e-biznesie, a także w pracy biurowej czy rozrywce

program do personalizacji- websmarty

Postprzez mariuszZz 21 Cze 2010, o 13:33

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

witam wszystkich :)
chciałem się podzielić spostrzeżeniami i może nawet trochę odczuciami po przetestowaniu nowego oprogramowania do personalizacji stron klienta w sklepach internetowych. o oprogramowaniu poinformował mnie mój znajomy który też je u siebie testował. szukałem jakiegoś programu w tym kierunku więc dla mnie to było jak gwiazdka z nieba :)
zacząłem od stronki bo szczerze nic a nic o tym oprogramowaniu nie słyszałem więc wpierw chciałem się dowiedzieć z czym to się je. trochę poczytałem na stronie :gazeta2: i z opisów zapowiadało się na coś całkiem fajnego i przydatnego.
test produktu był za free także całkiem nieźle. po rozpoczęciu instalacji trzeba było wgrać skrypt na stronę (wygenerowany przez nich) i za pomocą importów dostarczyć im info na temat produktów kategorii itd (nie bardzo miałem ochotę na przesyłanie takich informacji ale bez tego by nie poszło ;) pierwsze 10kroków (głównych) proste i intuicyjne.
przyszła pora na ustawienia funkcji , z tym miałem mały problem ale są tam ludzie którzy odpowiedzą na każde pytanie (swoją drogą nieoceniona pomoc Marcina- jakby co pytajcie o niego ;) i szczerze duże zaskoczenie, fukcje niby podobne do dostępnych ale w znaczenie ciekawszy sposób rozwinięte i używane, komplementarność podobieństwa,prezentacje w boksach, mailingi posprzedażowe w różnych opcjach. początek trudny ale jak sie człowiek wgryzie to świetna sprawa!!! wszystkie funkcje oparte na personalizacji oferty pod konkretnego klienta na podstawie jego ruchu na stronie, na prawdę duuuuże możliwości. to póki co wersja beta ale i tak działa fajnie, zamierzam na stałe wrzucić to w swój sklep bo ceny też nie są duże (abonament)

szczerze polecam sprawdzenie, opłaca się!
tu jest stronka -> www.websmarty.net testować można w opcji dołącz

powodzenia wszystkim

mariuszZz

Wróć do Programy / Software