chciałem się podzielić spostrzeżeniami i może nawet trochę odczuciami po przetestowaniu nowego oprogramowania do personalizacji stron klienta w sklepach internetowych. o oprogramowaniu poinformował mnie mój znajomy który też je u siebie testował. szukałem jakiegoś programu w tym kierunku więc dla mnie to było jak gwiazdka z nieba
zacząłem od stronki bo szczerze nic a nic o tym oprogramowaniu nie słyszałem więc wpierw chciałem się dowiedzieć z czym to się je. trochę poczytałem na stronie
i z opisów zapowiadało się na coś całkiem fajnego i przydatnego.test produktu był za free także całkiem nieźle. po rozpoczęciu instalacji trzeba było wgrać skrypt na stronę (wygenerowany przez nich) i za pomocą importów dostarczyć im info na temat produktów kategorii itd (nie bardzo miałem ochotę na przesyłanie takich informacji ale bez tego by nie poszło
przyszła pora na ustawienia funkcji , z tym miałem mały problem ale są tam ludzie którzy odpowiedzą na każde pytanie (swoją drogą nieoceniona pomoc Marcina- jakby co pytajcie o niego
szczerze polecam sprawdzenie, opłaca się!
tu jest stronka -> www.websmarty.net testować można w opcji dołącz
powodzenia wszystkim