Szukam skryptu do zrobienia fajnego Pop-upa na stronie głównej.
Znam tylko wordpressowy Wp Popup Scheduler, ale chciałbym mieć grafikę rozciągniętą na całego pop-upa i formularz na środku, a tego WPS nie może mi zaoferować.
Jakich używacie skryptów do waszych Pop-upów?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę

-kurs gitarowy
-podstawowe pozycjonowanie (także wybranych fraz w google)
-tworzenie stron www (html, css)
-tworzenie tekstów reklamowych, pressel page...
Szymon Owedyk
Kujawsko-Pomorskie
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje, polecam PopupDomination - płatny ale bardzo dobry plugin.
-

Karol Rybiński - Posty: 35
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Reklama pup up nie wydaje się być lubiana przez internautów stron internetowych. Ma ona na celu wyświetlenie się danej reklamy przy wejściu na naszą stronę internetową.
Drugi minus dotyczy zabezpieczania wyskakiwania takich okienek(pup up, pop-under). Wielu posiada programy, ustawienia w przeglądarce internetowej, które mają za zadanie blokowanie takich wyskakujących okienek.
Tak więc reklama mało skuteczna, kosztowna, i przy okazji denerwująca dla internautów...
Więc pamiętaj, by ją instalować maksymalnie na stronie głównej twojej www, bądź na danej podstronie. Aby nie wyskakiwała na wszystkich podstronach... Wtedy na pewno stracisz poparcie...
Pozdrawiam...
Drugi minus dotyczy zabezpieczania wyskakiwania takich okienek(pup up, pop-under). Wielu posiada programy, ustawienia w przeglądarce internetowej, które mają za zadanie blokowanie takich wyskakujących okienek.
Tak więc reklama mało skuteczna, kosztowna, i przy okazji denerwująca dla internautów...
Więc pamiętaj, by ją instalować maksymalnie na stronie głównej twojej www, bądź na danej podstronie. Aby nie wyskakiwała na wszystkich podstronach... Wtedy na pewno stracisz poparcie...
Pozdrawiam...

-kurs gitarowy
-podstawowe pozycjonowanie (także wybranych fraz w google)
-tworzenie stron www (html, css)
-tworzenie tekstów reklamowych, pressel page...
Szymon Owedyk
Kujawsko-Pomorskie
-

axe007 - Posty: 42
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
Do poprzedniej wypowiedzi dodam, że wiele pop upów ma opcję wyświetlania się określonej ilości dla jednego użytkownika, także nie jest on bombardowany nimi.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Balcar: To zależy od tego co będzie reklamował pop-up. Jeżeli np będzie to okienko zapisz się do newslettera i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy, myślę, że będzie to ciekawe rozwiązanie, przynajmniej dla Klienta, bo każdy lubi rabaty i promocje. Obecnie intymna.pl korzysta od dawna z takiego rozwiązania, ja tylko nie rozumiem, że wchodząc jako zalogowany do sklepu również mam taką informacje ;/
Pomysł całkiem fajny
Pomysł całkiem fajny
-

Piotr Krotkiewski - Posty: 17
- Miejscowość: Łódź
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
Mimo wszystko ja nie przepadam za reklamą pop up. Myślę, że pewna część użytkowników może nawet zrezygnować z odwiedzania serwisu widząc ten typ reklamy. Ciężko jest powiedzieć czy jest coś co przekonałoby mnie, żeby w nią kliknąć, chyba tylko mega kreatywne wykonanie. 
- didalos
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość