Witam,
aktualnie jestem na etapie tworzenia krótkiego poradnik i chciałbym wiedzieć czy znacie jakieś proste metody przekształcenia pliku word na pdf.
Pozdrawiam
Paweł Steczkowski
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Paweł Steczkowski - Posty: 3
- Miejscowość: Kraków
Jaka wersja office ??
Jeśli to jest 2010 to klikasz, Plik -> Zapisz Jako i z listy rozwijanej wybierasz: PDF
Z tego co pamiętam do office 2007 trzeba było doinstalować dodatek i wtedy w menu Plik->Eksportuj pojawiała się opcja eksportuj do PDF
Jeśli to jest 2010 to klikasz, Plik -> Zapisz Jako i z listy rozwijanej wybierasz: PDF
Z tego co pamiętam do office 2007 trzeba było doinstalować dodatek i wtedy w menu Plik->Eksportuj pojawiała się opcja eksportuj do PDF
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Konwertery- ... ws,57.html
masz listę programów. Ja korzystałem kiedyś z doPDF i byłem zadowolony. Instalujesz program, który tworzy wirtualną drukarkę a potem drukujesz tą wirtualną drukarką i program tworzy z tego plik PDF.
Pozdrawiam.
masz listę programów. Ja korzystałem kiedyś z doPDF i byłem zadowolony. Instalujesz program, który tworzy wirtualną drukarkę a potem drukujesz tą wirtualną drukarką i program tworzy z tego plik PDF.
Pozdrawiam.
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
W darmowym Open Office można otworzyć plik Worda i zapisać jako pdf 
Mój Blog a ostatnio na nim o przechwytywaniu domen internetowych.
- Rocky
Jest sporo on-line konwerterów na pdf i z pdfa, jeśli nie chcesz niczego instalować. Wrzuć w google pdf konverter on-line to na pewno coś wyskoczy.
Sklep Shabby chic - styl skandynawski, prowansalski i angielski.
-

colibri - Posty: 25
A jeżeli potrzebujesz soft, który również zamienia pdf na word to polecam produkt PDF Transformers
Damtox -Profesjonalne pozycjonowanie stron - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
Najłatwiej jest zainstalować darmowy pakiet open office i z łatwością każdy zapisany tam dokument (w formacie .odt) można zapisać w formacie .pdf
Ciekawa lektura biznesowa www.emesz.pl
-

emesz - Posty: 38
Polecam tutaj PDF Creator, który jako wirtualna drukarka ma masę opcji zapisywania wszystkiego do PDF i nie tylko. Możliwe jest wszystko, łącznie z zabezpieczaniem hasłem.
- cosik_ktosik
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-