co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
oprogramowanie używane w e-biznesie, a także w pracy biurowej czy rozrywce

Znalazłem fajny bajer do testowania szablonów w różnych typach przeglądarki, dotychczas korzystałem z IETester.
Jest to darmowy dodatek do Adobe DW, zwie się Adobe BrowserLab.
Można go pobrać stąd: http://labs.adobe.com/downloads/browserlab.html dodatek składa się z dwóch części. Po zainstalowaniu obydwóch będzie działał. Wymaga konta na stronie Adobe.

Na pewno komuś się przyda :)

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Adobe DW

Postprzez Paweł Landzberg 22 Kwi 2010, o 10:44

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Może się przyda. Choć patrząc na to jak DW pokazuje moje strony to boję się co będzie pokazywać dodatek ;P Często DW pokazuje mi rozjechane strony, a w rzeczywistości wszystko śmiga jak należy.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Programy / Software