Chcę założyć stronę www i przydało by się jej
pozycjonowanie ale nie uśmiecha mi się płacić po kilkaset
zł miesięcznie. Znalazłam na http://www.seoadder.info
program Adder8 ale nie wiem czy sobie poradzę z obsługą,
może ktoś ma już ten program i może mi coś więcej
powiedzieć na jego temat? Podobno nawet amator sobie
poradzi.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Nie wiem skąd masz takie wnioski. Ja mam całkowicie inne zdanie, na proste i średnie frazy Publiker nadaje się nadal świetnie. Podejrzewam, że to raczej brak umiejętności poprawnej konfiguracji programu oraz używanie 1 tekstu pod 10 000 razy sprawia, że programy są bezużyteczne. Masz rację nie każdy wie jak korzystać z Publikera co nie znaczy, że one nie działają
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Korzystałem z Addera 6 i powiem że obsługa prosta, w razie jakiś problemów można dzwonić lub pisać do Supportu pomagają.
Można zainwestować te 400zł
Można zainwestować te 400zł
-

Jakub Orłowski - Posty: 79
- Miejscowość: Piława Górna (Dolnosląskie)
Adder raczej jest odradzany teraz na rzecz omniadd, ew. publikera. Jak potrzebujesz to na jedną lub kilka stronek to szkoda kupować addera, lepiej zlecić komuś automatyczne katalogowanie. Ja np. kilkakrotnie zlecałem pewnej osobie, kosztowało mnie to 49 zł za dodanie do 5000 bezpłatnych katalogów.
Tak czy inaczej katalogowania automatycznego nie traktowałbym jako dobrego pomysłu na pozycjonowanie stron, raczej sugeruję katalogować strony zapleczowe.
pozdrawiam
Maciek
Tak czy inaczej katalogowania automatycznego nie traktowałbym jako dobrego pomysłu na pozycjonowanie stron, raczej sugeruję katalogować strony zapleczowe.
pozdrawiam
Maciek
- Lorca
Jeżeli uważasz że kupno Addera sprawi, że twoja strona się wypozycjonuje to jesteś w błędzie. Nie zaoszczędzisz tych kilkuset złotych na seo....
Używałem Addera i Publikera - oba są bezużyteczne dla osoby bez znajomości tematu. Dla kogoś kto ma dobre listy nadaje się jedynie na podlinkowanie zaplecza.
Używałem Addera i Publikera - oba są bezużyteczne dla osoby bez znajomości tematu. Dla kogoś kto ma dobre listy nadaje się jedynie na podlinkowanie zaplecza.
-

redseo - Posty: 18
- Miejscowość: Bydgoszcz
redseo napisał(a):Używałem Addera i Publikera - oba są bezużyteczne dla osoby bez znajomości tematu. Dla kogoś kto ma dobre listy nadaje się jedynie na podlinkowanie zaplecza.
Nie wiem skąd masz takie wnioski. Ja mam całkowicie inne zdanie, na proste i średnie frazy Publiker nadaje się nadal świetnie. Podejrzewam, że to raczej brak umiejętności poprawnej konfiguracji programu oraz używanie 1 tekstu pod 10 000 razy sprawia, że programy są bezużyteczne. Masz rację nie każdy wie jak korzystać z Publikera co nie znaczy, że one nie działają
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Dziękuję za odpowiedzi
i mam jeszcze pytanie o konfigurację. Czy można uzyskac pomoc techniczną? Bo bez tego to pewnie coś pomieszam i nic z tego nie wyjdzie.
- tania
ja używam addera8 i generalnie może być, nie wiem czym się różni od publikera
na support można liczyć choć nie zawsze odpowiadają w przyzwoitym tempie, ale za to jest forum addera i tam tez można pytać, poza tym program prowadzi za rączkę - jak zapisujesz konfigurację pokazuje błędy, radzi optymalną konfigurację etc.
na support można liczyć choć nie zawsze odpowiadają w przyzwoitym tempie, ale za to jest forum addera i tam tez można pytać, poza tym program prowadzi za rączkę - jak zapisujesz konfigurację pokazuje błędy, radzi optymalną konfigurację etc.
Zobacz narzędzie dzięki któremu zautomatyzujesz Sprzedaż w Internecie swoich produktów lub usług.
SqueezePage w dzisiejszych czasach to podstawa większości biznesów
SqueezePage w dzisiejszych czasach to podstawa większości biznesów
-

SandraMadalinska - Posty: 44
- Miejscowość: Warszawa
-

vanda - Posty: 210
Adder jest łatwy w obsłudze, dla bardzo początkujących osób zajmujących się pozycjonowaniem, Publiker jest bardziej skuteczny, trochę cięższy do ogarnięcia. Tak licencję się kupuje raz i dostaje się konto standard z możliwością sprawdzania pozycji, a potem chyba po roku czy pół przmienia się ono w basic, bez możliwości sprawdzania pozycji.
- sizar
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-