Rok założenia: 2008Kontakt
oprogramowanie używane w e-biznesie, a także w pracy biurowej czy rozrywce
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Różne dzieją się historie z Dotpay, mój brat ostatnio czekał ponad miesiąc na wypłatę środków, ale znam przypadki znacznie większych problemów z wypłatą.

Ja natomiast miesiąc temu otrzymałem od nich fakturę do zapłaty kary za reklamację klienta, półtora roku po zamknięciu serwisu, którego owa reklamacja dotyczyła. Dość dziwne, zważywszy na to, że z takimi sprawami nie czeka się półtora roku. Moim zdaniem Dotpay ma problemy z płynnością finansową.

Awatar użytkownika
Kamil Rybczyński

konkurencja

Postprzez DarzBor
napisane: 19 Lut 2012, o 18:49

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Cieszy coraz większa konkurencja wśród firm przyjmujących płatności elektroniczne skutkująca zmniejszaniem prowizji.
Wczoraj na shop camp przedstawiała się firma: https://www.payment-network.com/deb_com_pl, a i oferta: http://transferuj.pl/ wygląda interesująco. Na razie średnia wysokość prowizji od płatności jest w Polsce chyba najwyższa w UE :shit:
Jako coraz bardziej świadomy "ebiznesman" jesli tylko mogę, to płacę zwykłym przelewem, by całość kwoty trafiła na konto mojego kontrahenta, a nie pośredników i Visy czy MasterCard, czego i Wam wszystkim życzę ;-)

DarzBor

platnosci.pl

Postprzez it-spleen
napisane: 20 Lut 2012, o 15:36

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Zdecydowanie platnosci.pl
Dlaczego:
- szybsze działanie,
- darmowa wtyczka dla OpenCart:),

Co do dotpay.pl: ostatnio skorzystałem z tej usługi, rozliczenie kwoty 1,50zł trwało ok 3 godzin. Przez ten czas, widniała jedynie informacja proszę odświeżyć stronę.

Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

Poprzednia

Wróć do Programy / Software