Rok założenia: 2008Kontakt
oprogramowanie używane w e-biznesie, a także w pracy biurowej czy rozrywce
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam serdecznie,

Chciałbym się podzielić z wami, niesamowitą funkcjonalnością poczty gmail.
Na początku byłem sceptycznie nastwiony, wydawała mi się mało przejrzysta. Jendak z czasem nie mógłbym już bez niej wunkcjonować.
Jeli dodamy do tego funkcjonalności i synchronizację jakie daje powiązanie z Adroidem, to mamy juz pełen office w telefonie :cupgold:

Funkcjonalnośc którą ostatnio odkryłem, to niesamowite narzędzie ułatwiające pracę: SYSTEM BEZPŁATNYCH POWIADOMIEŃ z kalendarza. Pelna synchronizacja z telefonem.
Już nigdy nie zapomnisz o żadnym ważnym wydarzeniu, bo Twój telefon nie pozwoli Ci o tym zapomnieć.
Naniesienie danych do kalendarza, zakładając, że i tak spędzamy trochę czasu przy komputerze:), to moment!

Zapraszam zatem na film instruktażowy, który zamieściłem na swoim blogu.

http://janpaweltomaszewski.pl/2010/09/g ... cji-pracy/

Pozdrawiam serdecznie

JPT

Załączniki
google kalendarz2.jpg
google kalendarz2.jpg (14.64 KiB) Obejrzany 1083 razy
Awatar użytkownika
Jan Paweł

Nawet bez Androida doskonale się sprawdza

Postprzez Iwoldan
napisane: 18 Sty 2011, o 23:34

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Nawet w najprostszym telefonie powiadomienia z kalendarza Google bardzo się przydają. Najbardziej do przypominania o wydarzeniach, które nadejdą w dosyć odległej przyszłości. Ustawiam w takich przypadkach aby SMS przychodził na dwa dni przed takim terminem.

Gdy kupię telefon z Androidem to chętnie skorzystam z instrukcji Jana Pawła.

Awatar użytkownika
Iwoldan

Wróć do Programy / Software

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość