Witam serdecznie,
poszukuję od niedawna programu partnerskiego dla swoich stron www. Czy istnieją takie, które pozwalają założyć sklep na własnej stronie i sprzedawać w nim towary w ramach pp. Czyli z dala o reflinkow, sprzedaje na swojej domenie, z platformy, którą dostarcza mi sklep. Czy ktoś się z taka forma współpracy partnerskiej spotkał?:)
pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi, ale sklep partnerski można założyć w PP nexto:
http://www.nextranet.pl/n/index.html
http://www.nextranet.pl/n/index.html
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Dokładnie tak, z tym, że tutaj tego co widzę są wyłącznie produkty cyfrowe, osobiście poszukuje czegoś związanego że sprzętem elektronicznym oraz zegarków itp.... 
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

Sprawdź jeszcze (byłą) księgarnię K. Cebulskiego - www.mentis.pl - oni chyba też mają taką możliwość.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Jesli Cie dobrze zrozumialem, to prawie wszystkie sieci afiliacyjne cos takiego oferuja. webepartners, novem, netsales w szczegolnosci zdaje sie.
Moze Cie tez zainteresowac proline.pl
Moze Cie tez zainteresowac proline.pl
Założenie witryny e-commerce to nie wszystko - trzeba wyciągnąć z niej jeszcze zyski z inwestycji. Prowadzenie sklepu internetowego może się szybko zwrócić - przeczytaj szczegóły na temat efektywnego zarządzania sprzedażą w Internecie. Apropo efektywności: jeśli Twój Windows stawia opory, zadbaj o wydajność komputera przez stosowanie moich w pełni bezpiecznych porad. Poważnie - to przyspieszy Twoją pracę!
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Nie do końca. Chodzi mi o to, bym mógł sprzedać coś komuś bez konieczności opuszczania mojej domeny przez klienta. Przykład: Mam stronęo notebookach i stawiam sklep na www.sklep.moja-strona.pl ludzie sobie tam kupują normalnie jakbym to ją sprzedawał, a w gruncie rzeczy dostaje tylko prowizję bo z mojego sklepu lecą informacje dotyczące sprzedaży do głównej firmy, a ją się tylko partnerski rozliczam...
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

Poza wspomnianym już Nextranetem z produktami cyfrowymi, nie ma chyba obecnie na polskim rynku nic takiego. Opcja fajna, ale chyba nie taka łatwa do zrealizowania, jakby się mogło wydawać.
Mój blog o E-biznesie, głównie o programach partnerskich i sieciach afiliacyjnych. Zapraszam!
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
-

Maciek 'morph' Nowowiejski - Posty: 31
- Miejscowość: Białystok
zixo też ma możliwość stworzenia własnego sklepu, a właściwie księgarni. I to w przeciwieństwie do nexto nie trzeba czekać aż się na to zasłuży uzbieraniem jakiegoś zarobku. Tylko że kuba_ziol szuka raczej elektroniki. Szczerze mówiąc nie słyszałem o pp w tej branży który by dawał sklep. Z tym że nie interesuje mnie ten profil... Może napisz do admina pp jaki znajdziesz i może się coś tam wykluje
może nie za szybko ale do wielkanocy kto wie 

- rachman
webepartners daje możliwość instalacji na własnym serwerze sklepu i aktualizacji przez xml bazy produktów ale nie instalowałem więc nie jestem pewien czy przekierowuje na docelową stronę ale wątpię by jakaś sieć miała możliwość prowadzenia koszyka i finalnej transakcji z racji tego że posiada zazwyczaj produkty różnych firm/stron
- rachman
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Programy Partnerskie / PP
-