Jeżeli przyłożymy się do promocji PP to są one w stanie przynieść nam naprawdę interesujący pasywny dochód. Jeżeli jeszcze zgramy tematykę naszej witryny z tematyką PP to sukces może być bliżej niż myślimy
Bazując na tej myśli i posiadając serwis związany z usługami internetowymi zastanawiam się nad wejściem w PP firmy ITL
Mam u nich konto hostingowe, z którego jestem zadowolony - może dobra i stabilna marka pozwoli mi przyciągnąć większą liczbę "poleconych" ? Oferują min. 25% prowizji z każdego klienta, którego pozyskamy
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Na stronie itl.pl jest napisane:
Jeśli zajmujesz się tworzeniem stron www i Twój klient potrzebuje hostingu
to nie odsyłasz go do firmy tylko rejestrujesz za niego usługę
W tym przypadku jest to dobre rozwiązanie, bo nie ma możliwości, że klient
wyczyści cookie z przeglądarki lub zakupi usługę po kilku dniach korzystając
z innej przeglądarki, w której nie są zapisane nasze cookie.
warto zostać Konsultantką FM Group.
Faktycznie, w takim przypadku musze Ci przyznac racje . Ach te swieta ...
Nastepnym razem postaram sie czytac wszystko.
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
A możesz przybliżyć mi na jakiej zasadzie działa ten ich program partnerski? Ile już zarobiłeś?
W każdym swoim poście polecasz ich usługi, dodając linki bez refów. Czy ktoś się do Ciebie zgłosił, byś zakupił dla niego jakiś produkt?
Ja zakładam, że nie, bo skoro odsyłasz kogoś do strony, gdzie może sobie wszystko zamówić, to po prostu to zrobi.
Osobiście Ci powiem, że sam nigdy nie przystąpił bym do takiego PP. Dodatkowo jestem przekonany (na dzień dzisiejszy), że nigdy nie skorzystam z ich usług...
Pozdrawiam
R.
W każdym swoim poście polecasz ich usługi, dodając linki bez refów. Czy ktoś się do Ciebie zgłosił, byś zakupił dla niego jakiś produkt?
Ja zakładam, że nie, bo skoro odsyłasz kogoś do strony, gdzie może sobie wszystko zamówić, to po prostu to zrobi.
Osobiście Ci powiem, że sam nigdy nie przystąpił bym do takiego PP. Dodatkowo jestem przekonany (na dzień dzisiejszy), że nigdy nie skorzystam z ich usług...
Pozdrawiam
R.
-

lapti - Posty: 611
Podajesz odsyłacze z refami - źle, bo chcesz zarobić na wszystkim w każdym miejscu
Podajesz odsyłacze bez refów, w dokładne miejsce by komuś ułatwić orientację - źle, bo na pewno masz w tym jakiś ukryty interes.
Czemu mentalność większości Polaków jest taka że zawsze coś podejrzewają ?
Chcę się jakoś wbić na forum, a że stan mojej wiedzy nie sięga póki co na wszystkie obszary e-biznesu, a do tego jestem zadowolony z hostingu który mi oferują. Że akurat jestem zainteresowany również ich ofertą PP to plus dla nich. Miałem zamiar tam zadzwonić, bo obsługę mają bardzo dobrą i wszystko by mi wytłumaczyli - ale od czego jest internet i fora tego właśnie rodzaju.
Wracając do programu zaczynam z niego korzystać, rokuję nadzieje na zarobek - z którego raport złoże, jak tylko coś zarobię
Pozdrawiam
Podajesz odsyłacze bez refów, w dokładne miejsce by komuś ułatwić orientację - źle, bo na pewno masz w tym jakiś ukryty interes.
Czemu mentalność większości Polaków jest taka że zawsze coś podejrzewają ?
Chcę się jakoś wbić na forum, a że stan mojej wiedzy nie sięga póki co na wszystkie obszary e-biznesu, a do tego jestem zadowolony z hostingu który mi oferują. Że akurat jestem zainteresowany również ich ofertą PP to plus dla nich. Miałem zamiar tam zadzwonić, bo obsługę mają bardzo dobrą i wszystko by mi wytłumaczyli - ale od czego jest internet i fora tego właśnie rodzaju.
Wracając do programu zaczynam z niego korzystać, rokuję nadzieje na zarobek - z którego raport złoże, jak tylko coś zarobię
Pozdrawiam
- raulq7
Wybór programu partnerskiego jest bardzo istotny z punktu widzenia zarabiania online. Z takim programem często wiążemy się na długie lata więc trzeba szukać takiego, który będzie miał przejrzysty i ciekawy plan marketingowy.
- naukazarabiania_pl
Moim zdaniem jezeli chcesz polecac uslugi hostingowe to znajdz inny program partnerski gdzie bedziesz mial dostepne reflinki, bo raczej nikt nie bedzie mial ochoty wpisywac Twojego ID w formularzu rejestracyjnym... Nawet jezeli bardzo ładnie poprosisz 
-

D14bl0 - Posty: 36
- Miejscowość: Wroclaw
D14bl0 napisał(a):nikt nie bedzie mial ochoty wpisywac Twojego ID w formularzu rejestracyjnym
Na stronie itl.pl jest napisane:
nasz program może być szczególnie interesujący dla:
firm zajmujących się tworzeniem stron WWW i samodzielnych webmasterów
Dzięki współpracy z naszą firmą masz zagwarantowane przychody nie ponosząc równocześnie żadnych kosztów i nie tracąc cennego czasu na bieżącą obsługę klienta związaną z usługami hostingowymi (np. fakturowanie, pomoc w zakresie konfiguracji poczty).
osób, które doradzają klientom ze względu na ich zawód, kompetencje lub rodzaj prowadzonej działalności - informatyków, marketingowców, handlowców.
Jeśli zajmujesz się tworzeniem stron www i Twój klient potrzebuje hostingu
to nie odsyłasz go do firmy tylko rejestrujesz za niego usługę
W tym przypadku jest to dobre rozwiązanie, bo nie ma możliwości, że klient
wyczyści cookie z przeglądarki lub zakupi usługę po kilku dniach korzystając
z innej przeglądarki, w której nie są zapisane nasze cookie.
warto zostać Konsultantką FM Group.
- Konsultant FM Group
Faktycznie, w takim przypadku musze Ci przyznac racje . Ach te swieta ...
Nastepnym razem postaram sie czytac wszystko.-

D14bl0 - Posty: 36
- Miejscowość: Wroclaw
Przepraszam, nie popisałem się poprzednim postem. :/
W Panelu możesz wygenerować sobie do bodajże 5 słów. To twoje refy. Link do nich to http://www.netbomb.pl/kocham/
czyli np. /kocham/ebiznes lub /kocham/dziewczynki
Skuteczność jakaś musi być, najlepsi mają całkiem interesujące wypłaty z PP.
W Panelu możesz wygenerować sobie do bodajże 5 słów. To twoje refy. Link do nich to http://www.netbomb.pl/kocham/
czyli np. /kocham/ebiznes lub /kocham/dziewczynki
Skuteczność jakaś musi być, najlepsi mają całkiem interesujące wypłaty z PP.
-

wybuchowy - Posty: 36
- Miejscowość: Katowice
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Programy Partnerskie / PP
-