Witam
Znalazłem nowy i świeży program partnerski sklepu etnobotanicznegoMagiczny Ogród. Sklep istnieje już od chyba 2 lat, kupuje u nich Guaranę.
5 PLN na start
5% od sprzedanych produktów
Cookies: 30 dni
I chyba też prowizja od własnych zakupów.. Ale to będę wiedział jak zrealizują moje zamówienie:)
Rozmawiałem z nimi i program będzie rozwijany.
Pozdrawiam
Tomasz Żmijewski
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Pozdrawiam,
Tomasz Żmijewski
Wiemy jak skutecznie robić MLM przez Internet
Financial Freedom
"It's a long way to the top if You wanna rock'n'roll." AC/DC
Tomasz Żmijewski
Financial Freedom
-

Chaos - Posty: 15
- Miejscowość: Zgorzelec
Ciekawy sklep 
Na ziołach itp to się niezbyt znam i nie wiem jak mógłbym to promować. Dla mnie egzotyczny to jest majeranek w zupie fasolowej
Chyba, że bym zrobił ministronę o zupie fasolowej
(w sumie czasem głupie pomysły i kreatywne są strzałem w dziesiątkę
)
Trochę przejrzałem serwis i ciekawe są te specyfiki. Najbardziej mnie rozbawił komentarz osoby, która ma jazdy po paleniu jakiejś mocnej szałwii
Swoją drogą skąd wiesz, że ciastka są 30 dni?? Właściciele Ci tak napisali? Bo ogólnie mało informacji jest tam o tym PP.
Na ziołach itp to się niezbyt znam i nie wiem jak mógłbym to promować. Dla mnie egzotyczny to jest majeranek w zupie fasolowej
Chyba, że bym zrobił ministronę o zupie fasolowej
Trochę przejrzałem serwis i ciekawe są te specyfiki. Najbardziej mnie rozbawił komentarz osoby, która ma jazdy po paleniu jakiejś mocnej szałwii
Swoją drogą skąd wiesz, że ciastka są 30 dni?? Właściciele Ci tak napisali? Bo ogólnie mało informacji jest tam o tym PP.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Wygląda fajnie - może uda się go jakoś skutecznie połączyć z Krainą Herbaty dostępnej w ofercie ProPartnera 
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
i już nie można edytować posta wrrrr
Jakby nie chcieli płacić za twoje zamówienia to polecam mój link partnerski
- pójdziemy na piwo 
Jakby nie chcieli płacić za twoje zamówienia to polecam mój link partnerski
-

Tak napisali mi iż cookie w PP Magicznego Ogrodujest 30 dni. Poza tym są też prowizje od własnych zakupów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Tomasz Żmijewski
Financial Freedom
Tomasz Żmijewski
Financial Freedom
-

Chaos - Posty: 15
- Miejscowość: Zgorzelec
Marcin Godlewski napisał(a):Wygląda fajnie - może uda się go jakoś skutecznie połączyć z Krainą Herbaty dostępnej w ofercie ProPartnera
No Propartner to totalna porażka.. od dwóch miesięcy próbuje się doprosić pieniędzy i jak na razie echo ..
Z tego co czytałem na forum to nie tylko ja ma takie problemy.. mało wiarygodny program partnerski...
Tysiąc i więcej z programów partnerskich - Programy partnerskie od A do Z
Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
-

Archie - Posty: 106
Archie napisał(a):Marcin Godlewski napisał(a):Wygląda fajnie - może uda się go jakoś skutecznie połączyć z Krainą Herbaty dostępnej w ofercie ProPartnera
No Propartner to totalna porażka.. od dwóch miesięcy próbuje się doprosić pieniędzy i jak na razie echo ..
Z tego co czytałem na forum to nie tylko ja ma takie problemy.. mało wiarygodny program partnerski...
Z tego co wiem od właściciela to do 15 sierpnia będą rozliczone zaległe wypłaty - jakaś zmiana czy coś
-

Po zapisaniu udało mi się w końcu coś zarobić na Propartnerze. W ostatnich dniach na jednej stronie miałem dwie transakcje lekko ponad 20zł (promuję wybrane artykuły sklep-intymny.pl).
Wychodzi mi jedna transakcja na 200 wejść. Zainwestuję połowę kaski na zakup kilku linków na Allegro dla mojej stronki.
Mam nadzieję, że to dopiero początek zarabiania prawdziwych pieniędzy w Propartnerze
Wychodzi mi jedna transakcja na 200 wejść. Zainwestuję połowę kaski na zakup kilku linków na Allegro dla mojej stronki.
Mam nadzieję, że to dopiero początek zarabiania prawdziwych pieniędzy w Propartnerze
-

MichaelloClass - Posty: 151
- Miejscowość: Łódź
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Programy Partnerskie / PP
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości