Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
W naszym kraju zmiany we wpisach do ewidencji to przede wszystkim stos formalności z którymi trzeba się uporać. Inkubator jest bardzo dobrym rozwiązaniem, raczej dla osób wchodzących dopiero na rynek, czyli najczęściej świeżo po studiach. Fajna myśl, że chcesz od razu podciągnąć się pod jakieś programy partnerskie. Taka sieć jak afiliant.com to tez dobry start dla nowych biznesów.
- Zygmunt L.
Inkubator to zdecydowanie idealne rozwiązanie.. Płacisz 200zł. miesięcznie za osobowość prawną, nic więcej właściwie Cię nie interesuje.. Po roku wiesz już czy biznes się opłaca czy nie i działasz dalej 
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Ok dzięki za wszystkie wypowiedzi, możliwe że zdecyduję się na inkubator - w sumie za dużo do stracenia nie ma... Pożyjemy zobaczymy
Jeszcze raz dzięki
Jeszcze raz dzięki

-

Maciej Skrzypczak - Posty: 41
- Miejscowość: Żagań
Mam w sumie jeszczcze jedno pytanie odnośnie inkubatorów - czy ktoś z forum miał z nimi jakąś styczność, może sam dzięki nim stworzył swój biznes i zechciałby podzielić się spostrzeżeniami i doświadczeniem na ten temat ?
Sprawdź mój Katalog Programów Partnerskich ...
-

Maciej Skrzypczak - Posty: 41
- Miejscowość: Żagań
skoro upierasz się przy inkubatorze, to byłem na prelekcji kolesia z Venture Incubator i to co próbował sprzedać widowni było całkiem interesujące. Może warto wystukać i sprawdzić ofertę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
takie sieci jak afiliant.com
- Zygmunt L.
15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Programy Partnerskie / PP
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość