Jeżeli coś jest niejasne piszcie, postaram się wszystko wyjaśnić
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Czy stworzony przez Ciebie e-book jest dostępny w sieci w formie publicznej. Jeśli można zajrzeć tu i tam to z chęcią skorzystam z takiej opcji.
Pozdrawiam
Korzyści są jak najbardziej. Informacje przekazałem zainteresowanej tematyką PP osobie i w takim razie kontakt jest jak najbardziej przydatny.
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Post skierowany do wszystkich osób związanych z tematyką programów partnerskich - zarówno menadżerów jak i partnerów. Tworzę katalog programów partnerskich gdzie mam nadzieję umieścić większośc dostępych w sieci pp. Jak wiemy programów partnerskich jest masa, więc samemu cieżko mi powyłapywać wszytkie i dodawać. Jeżeli chciałbyś pomóc w tworzeniu takiego katalogu, z chęcią przyjmę przygotowany przez Ciebie opis i zamieszczę na stronie
W zamian oferuję zamieszczenie linków partnerskich w treści, więc im lepszy opis tym większe prawdopodobieństwo rejestracji przez zainteresowanego na Twój drugi poziom.
Sprawdź mój katalog programów partnerskich i dowiedz się na czym można zarobić w sieci ...
-

Maciej Skrzypczak - Posty: 41
- Miejscowość: Żagań
W takim dosyłam rownież link do katalogu programów partnerskich w jednej z sieci:
http://www.afiliant.com/wydawcy/programy
Może wrzućmy tu jak do jednego worka odnośniki do różnych programów partnerskich?
http://www.afiliant.com/wydawcy/programy
Może wrzućmy tu jak do jednego worka odnośniki do różnych programów partnerskich?
- Zygmunt L.
Kiedyś również próbowałem stworzyć tego typu katalog, niestety okazało się, że oprócz tych najpopularniejszych, często spotykanych w sieci większość pojawia się i znika w dość szybkim tempie. Najczęstszym powodem jest nieprzemyślane prowadzenie PP, gdy po miesiącu bądź dwóch firma stwierdza, że im się to poprostu nie opłaca. Dlatego stworzyłem subiektywnego ebooka o najlepszych PP według mnie. Oczywiście warto szukać innych, tych bardziej niszowych gdyż mogą przynieść nam zdecydowanie większe zyski. Natomiast wiele z nich jest niepewnych i czasem gdy kończymy promocję bądź pozycjonowanie, PP zostaje wstrzymany bądź zablokowany.
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Ciężko się nie zgodzić z tym co napisałeś Arturze. Jednak spójrzmy może na taki katalog z drugiej strony, właśnie z perspektywy menadżera. Od dłuższego czasu promuje swój program i jakoś nie za bardzo mu to idzie. A trafia na moją stronkę, dodaje opis i czeka na efekty. Oczywiście wiadomo że nie mogę obiecać po tym zabiegu złotych gór, ale z racji tego że strona jest pozycjonowana, może po jakimś czasie oczekiwać jakichś odwiedzin z tego źródła, a może nawet rejestracji do programu. Poza tym jest to darmowe, więc nic też na tym nie traci.
Co do możliwego "upadku" programu partnerskiego - wiadomo że wszystko może się zdarzyć i przestanie on po prostu istnieć. Ale skoro zdecydowałem się na prowadzenie takiej strony, to czasami odwiedzę poszczególne programy i zobaczę jak się sprawy mają
Tak więc, zachęcam do dodawania opisów
Katalog Programów Partnerskich
A i jesteśmy też na facebooku, gdzie dodaje info o nowo dodanych programach itp, jak mogę prosić o polubienie, będę wdzięczny
--> http://www.facebook.com/ppbiz
Co do możliwego "upadku" programu partnerskiego - wiadomo że wszystko może się zdarzyć i przestanie on po prostu istnieć. Ale skoro zdecydowałem się na prowadzenie takiej strony, to czasami odwiedzę poszczególne programy i zobaczę jak się sprawy mają
Tak więc, zachęcam do dodawania opisów
Katalog Programów Partnerskich
A i jesteśmy też na facebooku, gdzie dodaje info o nowo dodanych programach itp, jak mogę prosić o polubienie, będę wdzięczny
Sprawdź mój katalog programów partnerskich ...
-

Artur Smolicki napisał(a):Kiedyś również próbowałem stworzyć tego typu katalog, niestety okazało się, że oprócz tych najpopularniejszych, często spotykanych w sieci większość pojawia się i znika w dość szybkim tempie. Najczęstszym powodem jest nieprzemyślane prowadzenie PP, gdy po miesiącu bądź dwóch firma stwierdza, że im się to poprostu nie opłaca. Dlatego stworzyłem subiektywnego ebooka o najlepszych PP według mnie. Oczywiście warto szukać innych, tych bardziej niszowych gdyż mogą przynieść nam zdecydowanie większe zyski. Natomiast wiele z nich jest niepewnych i czasem gdy kończymy promocję bądź pozycjonowanie, PP zostaje wstrzymany bądź zablokowany.
Czy stworzony przez Ciebie e-book jest dostępny w sieci w formie publicznej. Jeśli można zajrzeć tu i tam to z chęcią skorzystam z takiej opcji.
Pozdrawiam
- Zygmunt L.
Jest dostępny po podaniu swojego adresu e-mail na sroni dostępnej w podpisie, po czym na adres e-mail przyjdzie Ci link z dostępem do e-booka.
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Cieszę się że przynajmniej jakieś korzyści z tego tematu są 
Sprawdź mój katalog programów partnerskich ...
-

Artur Smolicki napisał(a):Jest dostępny po podaniu swojego adresu e-mail na sroni dostępnej w podpisie, po czym na adres e-mail przyjdzie Ci link z dostępem do e-booka.
Korzyści są jak najbardziej. Informacje przekazałem zainteresowanej tematyką PP osobie i w takim razie kontakt jest jak najbardziej przydatny.
takie sieci jak afiliant.com
- Zygmunt L.
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Programy Partnerskie / PP
-