Rok założenia: 2008Kontakt
wszystko, co jest związane z Programami Partnerskimi, czyli w skrócie: PP
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

MatSol

Postprzez Marcin Godlewski
napisane: 24 Kwi 2009, o 12:12

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Niedawno dzięki preclikowi dowiedziałem się [url http://pp.matsol.pl/index.php?pol=48]pp MatSol[/url] zajmującym się sprzedażą różnego rodzaju oprogramowania głównie dla firm.

Ceny programów są tańsze niż kupowane bezpośrednio w sklepach, jest też kilka darmowych.
Samo PP dopiero startuje ale widać że jest przemyślane i do tego szybko reagują na feedback.

Nowemu partnerowi dają prezent 15 zł na dobry początek :) jeśli zdobędziesz partnera który zarobi min 50 zł Ty również dostajesz 50 zł - wiec tak naprawdę masz "za darmo" 65 zł od Matsol :)

Ja osobiście się wkurzyłem. Dzień wcześniej zanim dowiedziałem się o tym programie zakupiłem licencje KISa na 3 stanowiska ;p shit ;p

Polecam - myślę że prędzej czy później uczestnictwo w nim się przyda - tym bardziej że ostatnio dużo kładzie się nacisku na legalność oprogramowania :)

No i oczywiście Ja swoim partnerom oferuję pomoc we wszelakich sprawach :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Re: MatSol

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 24 Kwi 2009, o 17:50

Dosyć głośno o tym PP jest od jakiegoś czasu. Często spotykam się z nim w Sieci.

Myślę, że może być całkiem ciekawy. Produkty mają dosyć tanie, no i oczywiście ciekawy zakres produktów w ofercie. Może być dobrą odmianą przy promowaniu ebooków, usług internetowych, czy też różnego rodzaju produktów leczniczych.

Jak dla mnie interesujący PP i warto spróbować, zwłaszcza, że jak mówisz Marcinie legalne oprogramowanie jest teraz na topie ;)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Kolejny PP: MatSol

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka
napisane: 24 Kwi 2009, o 20:42

legalne oprogramowanie jest teraz na topie

Miód na moje serce :P

A strona tej firmy... hmm... niedopracowana na razie kompletnie. Nieintuicyjne wyszukiwanie produktów w menu. A wyszukiwarka? Nawet nie wiem, czy mają jakiś produkt Adobe. Niby u góry po lewej w nagłówku jest pudełko od Adobe Photoshopa, więc spodziewałbym się tego programu w ofercie. Tymczasem nic nie mają od Adobe? Hmm, dziwne podejście. A może tylko wyszukiwarka nie działa jak należy.

Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Programy Partnerskie / PP

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość