Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-

AdmitAd - Posty: 18
-

wybuchowy - Posty: 36
- Miejscowość: Katowice
Nowe kampanie w sieci AdmitAd:
Rappelz - epicka gra MMORPG osadzona w mrocznym świecie fantasy.

Terra Militaris - historyczna strategia MMO czasu rzeczywistego.

Rappelz - epicka gra MMORPG osadzona w mrocznym świecie fantasy.

Terra Militaris - historyczna strategia MMO czasu rzeczywistego.

-

-

Witam
jeżeli chodzi o gry to polecam sieć afiliacyjną PortMMO, która zajmuje się grami na przeglądarkę i oferuje najwyższe stawki CPL.
W zależności od tego, co dla ciebie najwygodniejsze masz do wyboru trzy sposoby rozliczania: CPL - za rejestrację w grze, rev share - zyski z mikropłatności dokonywanych przez graczy lub forma hybrydowa łącząca oba te rodzaje.
W katalogu gier jaki oferują znajdują się takie popularne gry jak m.in. Runes of Magic, Urban Rivals czy Travian.
Rejestracja w sieci jest darmowa. Więcej informacji można zaczerpnąć na stronie www.portmmo.com .
jeżeli chodzi o gry to polecam sieć afiliacyjną PortMMO, która zajmuje się grami na przeglądarkę i oferuje najwyższe stawki CPL.
W zależności od tego, co dla ciebie najwygodniejsze masz do wyboru trzy sposoby rozliczania: CPL - za rejestrację w grze, rev share - zyski z mikropłatności dokonywanych przez graczy lub forma hybrydowa łącząca oba te rodzaje.
W katalogu gier jaki oferują znajdują się takie popularne gry jak m.in. Runes of Magic, Urban Rivals czy Travian.
Rejestracja w sieci jest darmowa. Więcej informacji można zaczerpnąć na stronie www.portmmo.com .
- cinnamon
Nowe PP z grami MMO: programy-partnerskie-pp/program-partnerski-funhub-gry-mmo-t4110.html
Ostatnio edytowany przez Paweł Landzberg, 9 Mar 2012, o 15:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Wywaliłem post i dałem link do tematu o tej samej treści.
Powód: Wywaliłem post i dałem link do tematu o tej samej treści.
Mój blog o E-biznesie, głównie o programach partnerskich i sieciach afiliacyjnych. Zapraszam!
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
-

Maciek 'morph' Nowowiejski - Posty: 31
- Miejscowość: Białystok
Można przystąpić do programu partnerskiego skąpca lub nokaut i promować na swojej stronie kategorie z grami. Niestety nie wiem jaka jest skuteczność takich reklam.
Pisanie CV wcale nie jest trudne!
- pomocnik12
Kolejny PP od studia BigPoint w sieci AdmitAd - Piratestorm - przygodowa gra browserowa utrzymana w pirackich klimatach.

-

30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Programy Partnerskie / PP
-