Od kilku miesięcy uczestniczę w pp eBroker. Niestety ciężko jest promować produkty finansowe bowiem konkurencja jest olbrzymia. Proszę innych partnerów tego programu o ewentualne wskazówki lub uwagi odnośnie działania w nim.
W obu programach posługuję się stronami tworzonymi dla partnerów pod subdomeną. Nie tylko oczywiście
Odwiedzin jest sporo ale jakoś mało kto wypełnia wnioski na eBrokerze. Znacznie lepiej już wygląda sytuacja w programie bankiera. Dziwi mnie to ze względu na to iż promuję oba w podobny sposób a tylko ten drugi przynosi całkiem fajne zyski zależne oczywiście od zaangażowania.
Skoro jest ruch na stronie (nie mniejszy niż na bankier) to co może być powodem niechęci do akcji?
Strona bankier jest może prostsza i bardziej przejrzysta. Jak myślicie co jeszcze może być powodem?
Zastanawiałem się szczerze nad porzuceniem eBrokera ale ostatnio stworzyli możliwość budowy sieci poleconych
---
W związku z przemianami w pp eBrokera mała reklama/bonus dla zainteresowanych
Do końca października rejestrując się z czyjegoś polecenia w programie partnerskim eBroker otrzymasz w prezencie aż 50 zł na dobry początek. Promocja ta trwa tylko do końca października, a więc warto dołączyć już teraz!
Zapraszam do zapisu z mojego polecenia.
Jeśli chcesz 50 zł na start w programie partnerskim eBroker:
http://ebrokerpartner.pl/admin.php?pp_uniq_code=Zjg5N