W tym rozwiązaniu w Polsce są mozliwości,zaoszczędzenia na składce i księgowości około 600 PLN oraz zwiększenie kosztów,a jest to nie bez znaczenia.
Jarek
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak LEGALNIE nie płacić ZUSu?
1. Zatrudniasz sie w UK, poprzez polska firme
2. Wyrejestrowujesz sie w ZUSie i juz nigdy Twoja noga tam nie postanie
2. Wszystko bez wizyty w Londynie
3. Na poczatku płacisz 499 zł, pozniej mozesz zejsc nawet do 0 zl
4. Masz pelne normalne ubezpieczenie, czyli mozesz isc do szpitala, a nawet angielska emeryture
5. Gdyby ktos byl zainteresowany to zapraszam do mnie, zajalem sie tym tematem ostatnio bo sam wznawiam dzialalnosc i znalazlem fajne rozwiazanie
P.S. Zrobilem tez mala stronke pt. Jak legalnie nie płacić ZUSu?. Strona jest od nie dawna jak by bylo cos nie jasne to dzwoncie do mnie, numer jest w dziale kontakt
1. Zatrudniasz sie w UK, poprzez polska firme
2. Wyrejestrowujesz sie w ZUSie i juz nigdy Twoja noga tam nie postanie
2. Wszystko bez wizyty w Londynie
3. Na poczatku płacisz 499 zł, pozniej mozesz zejsc nawet do 0 zl
4. Masz pelne normalne ubezpieczenie, czyli mozesz isc do szpitala, a nawet angielska emeryture
5. Gdyby ktos byl zainteresowany to zapraszam do mnie, zajalem sie tym tematem ostatnio bo sam wznawiam dzialalnosc i znalazlem fajne rozwiazanie
P.S. Zrobilem tez mala stronke pt. Jak legalnie nie płacić ZUSu?. Strona jest od nie dawna jak by bylo cos nie jasne to dzwoncie do mnie, numer jest w dziale kontakt
Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
-

gantel - Posty: 52
Zatrudnienie w Wielkiej Brytanii to dzisiaj jedno z najlepszych rozwiązań. Oczywiście zajmuje się tym już kilka firm. Nie robię w tym momencie nikomu konkurencji bo nie czerpię korzyści na tym fakcie.
Wiele firm proponuje podobne warunki i korzyści ale tylko jedna, spośród których miałem okazję się przyjrzeć, proponuje również możliwość osiągnięcia pasywnego dochodu na fakcie wynajmu nieruchomości.
Zainteresowanych zapraszam na stronę : http://praca-dla-przedsiebiorcy.n-f.com.pl .
Wiele firm proponuje podobne warunki i korzyści ale tylko jedna, spośród których miałem okazję się przyjrzeć, proponuje również możliwość osiągnięcia pasywnego dochodu na fakcie wynajmu nieruchomości.
Zainteresowanych zapraszam na stronę : http://praca-dla-przedsiebiorcy.n-f.com.pl .
Michał Kidziński
ZA DARMO: zobacz 3 filmy wyładowane wiedzą, którą wykorzystują najwięksi guru MLMu i przekonaj się jak budować ten biznes w nowoczesny sposób... http://PrzyciagajacyMarketing.pl
ZA DARMO: zobacz 3 filmy wyładowane wiedzą, którą wykorzystują najwięksi guru MLMu i przekonaj się jak budować ten biznes w nowoczesny sposób... http://PrzyciagajacyMarketing.pl
-

kidzik - Posty: 28
- Miejscowość: Dzierżoniów (dolnośląskie)
No wlasnie wynajmu czy raczej chodzi o inwestowanie w nieruchomosci? Brzmi interesujaco. W propozycji ktora ja przedstawilem tez jest opcja zarobienia, poprzez polecanie kolejnych osob (100 zl/m-c od kazdej).
Kidzik korzystasz z tego rozwiazania? Mozesz cos wiecej powiedziec jak to wyglada w praktyce?
Kidzik korzystasz z tego rozwiazania? Mozesz cos wiecej powiedziec jak to wyglada w praktyce?
Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
-

gantel - Posty: 52
Nie chodzi o inwestowanie w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Mam na myśli tutaj to, że tradycyjnie, żeby wynająć nieruchomość, trzeba ją kupić prawda? Trzeba sobie znaleźć chętnego, który będzie płacił czynsz i .... nie, to nie koniec bo trzeba jeszcze dbać o wszelkie sprawy związane z remontami dachu, malowaniem klatki schodowej, itp. itd.
W możliwości, o której ja mówię, nie ma mowy o własności (choć nie jest to zakazane) bo generalnie po co być właścicielem i zajmować się wszystkim, skoro i tak można czerpać korzyści finansowe?
Każdy myśli inaczej i na pewno część ludzi woli MIEĆ. Moim zdaniem istotne jest, żeby zarabiać pasywnie i mieć czas wolny i dlatego sądzę, że konieczność własności nie jest priorytetem
Więcej można się dowiedzieć po zapisaniu się na listę. Trudno jest mi opisać wszystko i z całą pewnością wygodniej jest dostawać informację w kolejnych porcjach
a w jednym z nich dokładniej zajmuję się tematem dochodu z wynajmu nieruchomości.
W możliwości, o której ja mówię, nie ma mowy o własności (choć nie jest to zakazane) bo generalnie po co być właścicielem i zajmować się wszystkim, skoro i tak można czerpać korzyści finansowe?
Każdy myśli inaczej i na pewno część ludzi woli MIEĆ. Moim zdaniem istotne jest, żeby zarabiać pasywnie i mieć czas wolny i dlatego sądzę, że konieczność własności nie jest priorytetem
Więcej można się dowiedzieć po zapisaniu się na listę. Trudno jest mi opisać wszystko i z całą pewnością wygodniej jest dostawać informację w kolejnych porcjach
Michał Kidziński
-

kidzik - Posty: 28
- Miejscowość: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Nasz ZUS to porażka. Składki 800 zł i emerytury po 600-700 zł ;/ I co ja za to kupie ? Słyszałąm, że najlepszym sposobem jest postaranie się o emeryturę z Anglii. Emerytura jest już po 7 latach no i oczywiście większa niż w Polsce. Wystarczy zapoznać się z ofertą np tej firmy www.zuswuk.pl/ . Możesz spokojnie
prowadzić legalny w Polsce interes a Twoje składki będą odprowadzane w UK. Bardzo dobre rozwiązanie

prowadzić legalny w Polsce interes a Twoje składki będą odprowadzane w UK. Bardzo dobre rozwiązanie

- Misiaczek1412
A jeżeli prowadzisz działalność gospodarczą i pracujesz na cały etat to musisz płacić składkę zdrowotną (kasa chorych) mimo iż składka ta jest płacona przez pracodawcę z pensji. Według ZUS osoba taka częściej choruje że musi podwójnie płacić, bo w kolejce do lekarza specjalisty czekam tak samo jak osoba płacąca pojedyńczo składkę.
Kiedyś nie trzeba było płacić teraz tak. Składki rosną a pieniędzy w ZUSie brak
Wierszem poleciałem na koniec
Kiedyś nie trzeba było płacić teraz tak. Składki rosną a pieniędzy w ZUSie brak
Wierszem poleciałem na koniec
Paolina.pl Bielizna & Gadżety Erotyczne
- autofolie
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-