Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Lub dogadaj się z kimś zaufanym, kto ma firmę...
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mam kurs o html5 i css3. Wygląda to tak http://nowoczesne-tworzenie-stron-w-html5-i-css3.interkursy.pl/. Wystawiłem go do sprzedaży na interkursy.pl. Czy mogę ten sam kurs umieścić na ekademia.pl? 

-

Tomasz Jański - Posty: 17
- Miejscowość: Namysłów
Wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań, ale sprawdź regulamin - najwięcej dowiesz się u źródła.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Nie powinno być problemów bo na ekademii i na interkursach z tego co dobrze pamiętam są już takie same kursy/ebooki. Jak dobrze pamiętam to widziałem, chociaż nie jestem do końca pewny
kurs Mirosława Skwarka...
Jeżeli nie masz firmy - to już ekademia Ci odpadnie
kurs Mirosława Skwarka... Jeżeli nie masz firmy - to już ekademia Ci odpadnie

-

Piaskowski - Posty: 157
Piaskowski napisał(a):Jeżeli nie masz firmy - to już ekademia Ci odpadnie
Lub dogadaj się z kimś zaufanym, kto ma firmę...
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Ze swojej strony polecam Netinę
www.netina.com.pl/?a=interkursy
Obsłużą Cię na IK jak i Ekademii. Oczywiście nie za darmo aczkolwiek myślę, że warto
się nad tym zastanowić tym bardziej, że kilku generujących u mnie większych Autorów z nimi współpracuje.
www.netina.com.pl/?a=interkursy
Obsłużą Cię na IK jak i Ekademii. Oczywiście nie za darmo aczkolwiek myślę, że warto
się nad tym zastanowić tym bardziej, że kilku generujących u mnie większych Autorów z nimi współpracuje.
Admin www.interkursy.pl
-

Paweł Danielewski - Posty: 36
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość