Najpierw warto przeczytać:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... necie.html
A teraz moje spostrzeżenia
- może właściciel nie informował, że towar gorzej dostępny?
- może właściciel nie odbierał telefonów, może nie zadbał o informację e-mailową etc.
- może nie sprawdzał stanów magazynowych
- może i zwlekał z tym zwrotem
kto wie....
- może jednak to klient był narwany i dla byle 33zł postanowił zrobić burdę? no bo kto kupuje gaz pieprzowy, był narwany i tyle
Jak Wy to widzicie? Czy aż tak niebezpiecznie jest mieć sklep z towarem, który jest tylko w hurtowni? Ja tak zamierzam zrobić i zaczynam się obawiać, że może być problem.
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Cudna Bielizna - [size=85] galeria wyselekcjonowanej damskiej bielizny[/size]
Katalog stron internetowych - [size=85] moderowany katalog stron internetowych, dopisz się[/size]
Katalog stron internetowych - [size=85] moderowany katalog stron internetowych, dopisz się[/size]
-

Subduer - Posty: 28
- Miejscowość: Jabłonna
Wydaje mi się, że jak będziesz miał dobrze skonstruowany regulamin to nie będzie problemu. Kłopotów nigdy nie unikniesz. Po pierwsze mało kto czyta regulamin. Zastanawia mnie to w tym artykule, że właściciel sklepu nie zorientował się że z klientem jest coś nie tak, ja bym od razu oddał kasę i tyle. Chore prawo jest niesamowite, bo tutaj za 33 zł jest afera, a jak gówniarz auto porysuje albo radio ukradnie to mała szkodliwość czynu.
- autofolie
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości