Bardzo proste i szalenie przydatne narzędzie dla każdego pozycjonera. W Skrócie: zakładamy darmowe konto, dodajemy domenę, słowa kluczowe i skrypcik w eleganckiej tabelce podaje nam wyniki w googlu naszej strony
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Polecam stronkę webpozycja.pl
Bardzo proste i szalenie przydatne narzędzie dla każdego pozycjonera. W Skrócie: zakładamy darmowe konto, dodajemy domenę, słowa kluczowe i skrypcik w eleganckiej tabelce podaje nam wyniki w googlu naszej strony
Pozycja sprawdzana codziennie.
[size=100]http://Tylko-Kibice.pl
Z pasji do futbolu![/size]
Z pasji do futbolu![/size]
-

Jarek87 - Posty: 100
- Miejscowość: Warszawa
Ja do sprawdzania pozycji polecam darmowy program: Free Monitor for Google.
Można sobie określić do jakiej strony wyników wyszukiwania ma sięgać sprawdzanie, posiada fajną funkcję pokazującą czy pozycja na dane słowo wzrosła, spadła, czy pozostała bez zmian od ostatniego sprawdzania.
Można sobie określić do jakiej strony wyników wyszukiwania ma sięgać sprawdzanie, posiada fajną funkcję pokazującą czy pozycja na dane słowo wzrosła, spadła, czy pozostała bez zmian od ostatniego sprawdzania.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Mi Free Monitor 4 Google już nie pasi
Od jakiegoś czasu mam inną swoją domenę na oku i większość darmowych skryptów błędnie pokazuje pozycje (pewnie z tego względu, że nazwa mojej domeny jest w całości częścią nazwy innej domeny i pokazywane są wyniki tej innej domeny właśnie 
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Skrypt z tej strony nie pokazuje dokładnej pozycji strony, w moim przypadku myli się i zaniża pozycje strony o jakieś 5 pozycji.
Wskazówki oraz porady seo: robertkociubinski.pl/
-

Robert Kociubinski - Posty: 33
- Miejscowość: Wrocław
Trzeba wziąć pod uwagę, że dane są z dnia wczorajszego. Więc jeśli sprawdzasz dziś pozycje to w webpozycji.pl masz dane ze wczoraj. Ale im bardziej ustabilizowana jest pozycja naszej strony i nie waha się, tym narzędzie to także dokładniej pokazuje.
-

Paweł Landzberg napisał(a):Trzeba wziąć pod uwagę, że dane są z dnia wczorajszego. Więc jeśli sprawdzasz dziś pozycje to w webpozycji.pl masz dane ze wczoraj. Ale im bardziej ustabilizowana jest pozycja naszej strony i nie waha się, tym narzędzie to także dokładniej pokazuje.
To raz, a dwa to żeby nie być zalogowanym z swoim koncie Google'a
Projektowanie konstrukcji stalowych
http://www.erecta.pl/projektowanie-konstrukcji-stalowych.html
http://www.erecta.pl/projektowanie-konstrukcji-stalowych.html
-

Jarek87 - Posty: 100
- Miejscowość: Warszawa
Ja używam tej strony, http://twojapozycja.pl jest płatna (po 14 dniach) ale jestem zadowolony, dodatkowo inne darmowe narzędzia.
Zespół na event, imprezę firmową
GOŚCIE Cover Band
GOŚCIE Cover Band
-

zwierz - Posty: 47
- Miejscowość: Poznań
To raz, a dwa to żeby nie być zalogowanym z swoim koncie Google'aDla większości to oczywista oczywistość, ale jednak często ludzie popełniają ten błąd. Jak jesteśmy zalogowani to G. pokazuje nam strony, które odwiedzamy często (czyli np. pozycjonowane przez nas) wyżej.
Często pod wynikami Google jest też odnośnik "zobacz dostosowane zmiany" czy coś w tym stylu.
-

Niestety przy całej sympatii do tej strony i mimo ustabilizowanych pozycji - skrypt ten nie pokazuje prawidłowo pozycji strony. Sprawdzałem na 3 frazach. I w każdym przypadku skrypt myli się o jakieś kilka pozycji. U was działa prawidłowo?
Wskazówki oraz porady seo: robertkociubinski.pl/
-

Robert Kociubinski - Posty: 33
- Miejscowość: Wrocław
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Pozycjonowanie i optymalizacja
-