cze,
Czy moge zamieszczac ogloszenia dot mojej strony w jez polskim(na wp lub onet )moja strona jest po angielski i francusku-czy moze to zaszkodzic w przyszlosci?czy powinienem tez wprowadzic tlum polskie na mojej stronie,dziekuje
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Być może nie do końca skumałem Twoje pytanie. Ale generalnie jeśli strona jest np. po angielsku, to reklama powinna być w tym samym języku.
Chcesz promować stronę po francusku na polskich portalach, polskimi reklamami tekstowymi? Po co? Jak to widzisz w praktyce?
Myślę również, że wersja po polsku Twojego serwisu to świetny pomysł. Tym bardziej, że nie będzie Cię to kosztowało zbyt wiele pracy
Chcesz promować stronę po francusku na polskich portalach, polskimi reklamami tekstowymi? Po co? Jak to widzisz w praktyce?
Myślę również, że wersja po polsku Twojego serwisu to świetny pomysł. Tym bardziej, że nie będzie Cię to kosztowało zbyt wiele pracy
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
mam strone poswiecona wynajmu rowerow w londynie jest ona napisana w jez ang oraz francuskim,kilka dni temu zamiescilem ogloszenie na pl portalach dotyczace wynajmu rowerow w londynie i podalem nazwe mej strony(ktora jest napiasana w jez ang i fran a nie pl)oraz ja zarejestrowalem w kilku bezplatnych serwisach opisujac jej wlasciwosci w jezyku pl ,moje pytanie brzmi ;czy nie bedzie to negatywnie wplywac na ocene mojej strony
- wojtek
Zależy w jakim sensie negatywna ocena. Mi się wydaje, że Polacy czytający reklamę po polsku, a wchodzący na stronę angielską/francuską nie będą zachwyceni. Czytając reklamę polską oczekują także strony w języku polskim.
Tak jak Krzywy pisze: lepiej chyba byłoby zrobić wersję polską serwisu i wtedy reklamować po polsku.
Tak jak Krzywy pisze: lepiej chyba byłoby zrobić wersję polską serwisu i wtedy reklamować po polsku.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pozycjonowanie i optymalizacja
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość