Właśnie usiłuję skonfigurować publikera i ręce mi opadają z tymi tekstami długimi i krótki (nie z samym napisaniem)
Teksty krótki:
Link w tekście ustawiany jako auto
Komunikat: UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ wybrano opcję użycia tekstu tylko do promocji wybranych adresów URL, ale nie zaznaczono żadnego z adresów.
Gdzie mam zaznaczyć ten adres o którym tu mowa jeżeli wpiszę go ręcznie w miejsce gdzie było auto to dostaje komunikat UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ tekst przeznaczony do PODlinkowania nie może zawierać linków innych niż 'auto'.
W miejsce linka 'auto' zostanie wstawiony link do wpisu, który jest podlinkowywany.
UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ wybrano opcję użycia tekstu tylko do promocji wybranych adresów URL, ale nie zaznaczono żadnego z adresów.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Sprawdź czy przy dodawaniu treści pod oknem edytora treści, w wierszu "Użyj tego tekstu do promocji adresów:" widzisz jakikolwiek adres URL. Jeśli jest to go zaznacz i będzie adresem auto.
Natomiast jeśli ich tam nie ma tzn. że nie przypisałeś żadnego adresu URL do tej grupy.
Wtedy w zakładce zarządzania grupą musisz przejść do zakładki "linki".
Natomiast jeśli ich tam nie ma tzn. że nie przypisałeś żadnego adresu URL do tej grupy.
Wtedy w zakładce zarządzania grupą musisz przejść do zakładki "linki".
Praktyczny E-biznes Blog - Serdecznie Zapraszam
Sekrety Dochodowych Kampanii AdWords - Darmowy Wideo Kurs!
Sekrety Dochodowych Kampanii AdWords - Darmowy Wideo Kurs!
-

Krzysztof Rdzeń - Posty: 26
- Miejscowość: Nowa Sól
Nie było widać nic takiego mimo że były podane link.
Dzięki za podpowiedź dzięki niej znalazłem problem a mianowicie trzeba było przełączyć widok z uproszczonego na normalny i wtedy podczas wpisywania tekstów faktycznie widać dodatkowe opcje jak zaznaczanie linków.

Dzięki za podpowiedź dzięki niej znalazłem problem a mianowicie trzeba było przełączyć widok z uproszczonego na normalny i wtedy podczas wpisywania tekstów faktycznie widać dodatkowe opcje jak zaznaczanie linków.

- D@rek
Mam jeszcze jedno pytanko bo mam wrażenie że nie uruchamia mi się cron.
publikera mam umieszczonego w katalog ../xyz/publiker
uruchamia się wchodząc w adres publiker.xyz.pl (stworzona subdomena dla niego)
mój plik cron, cron-1min.php aby był uruchamiany co minute.
w pliku
Serwer HOME.pl
Czy tak powinno być ustawione ??
W zakładce zadania CRON
Wykonywanie zadań z listy CRON jest włączone. Jeśli chcesz zablokować wykonywanie zadań CRON, użyj przycisku.
publikera mam umieszczonego w katalog ../xyz/publiker
uruchamia się wchodząc w adres publiker.xyz.pl (stworzona subdomena dla niego)
mój plik cron, cron-1min.php aby był uruchamiany co minute.
w pliku
- Kod: Zaznacz wszystko
<?php
file('http://publiker.xyz.pl/cron.php');
?>
Serwer HOME.pl
W zakładce zadania CRON
- D@rek
Patrzę na instrukcję publikera i widzę 2 błędy:
plik ma się nazywać cron-5min.php
a w tym pliku masz podany zły adres. Masz podaną chyba "ścieżkę dostępu do pliku cron". W panelu publikera weź "URL do wywołania z CRON serwera". Ja bynajmniej tam nie mam ładnego urla. Z tym, że ja mam na nazwie.pl.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pozycjonowanie i optymalizacja
-