Chciałem się podzielić z wami moim problemem może na to istnieje jakieś rozwiązanie a więc do rzeczy.
Nie dawno stworzyłem stronkę dokładniej bloga. Został on za indeksowany w szybkim czasie, ale jest problem ponieważ Google ma problem z za indeksować artykułów na tym blogu proszę o pomoc co zrobić?
Wydaje mi się że zrobiłem już prawie wszystko ale za pewne jest jakiś sposób.
Link do bloga:
http://www.kaloryfernabrzuchu.za.pl/
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Po pierwsze, to ta subdomena wygląda tragicznie. Strona - bynajmniej u mnie - długo się wczytuje.
Po drugie, to masz za długie 'zajawki' artykułów na stronie głównej. Po co Ci odnośnik czytaj dalej, jak to tylko dodaje tak na prawdę komentarze?
Po trzecie i chyba teraz ostatnie - zrób sitemap i pinguj przynajmniej po każdym nowym wpisie
Ja mam napisany skrypt do pingowania i męczę google co godzinę - tak skromnie. I udało mi się zaindeksować 900 podstron w miesiąc.
Pozdrawiam
R.
I przepraszam, że moja wiadomość ma trochę negatywny wydźwięk (zwłaszcza początek). Jeśli czegoś nie wiesz, to pytaj postaram się wytłumaczyć
Po drugie, to masz za długie 'zajawki' artykułów na stronie głównej. Po co Ci odnośnik czytaj dalej, jak to tylko dodaje tak na prawdę komentarze?
Po trzecie i chyba teraz ostatnie - zrób sitemap i pinguj przynajmniej po każdym nowym wpisie
Ja mam napisany skrypt do pingowania i męczę google co godzinę - tak skromnie. I udało mi się zaindeksować 900 podstron w miesiąc.
Pozdrawiam
R.
I przepraszam, że moja wiadomość ma trochę negatywny wydźwięk (zwłaszcza początek). Jeśli czegoś nie wiesz, to pytaj postaram się wytłumaczyć
-

lapti - Posty: 611
- Bączkiewicz
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Pozycjonowanie i optymalizacja
-