Wystartował serwis internetowy o tematyce kulinarnej http://www.video-kuchnia.pl.
Jest to miejsce dla Łasuchów, Łakomczuchów, Smakoszy , Ludzi kochających jeść, oraz gotować.
Nasz portal rożni się od innych tym iż tu obejrzycie i posłuchacie o tym jak przygotować
coś do zjedzenia, doszliśmy do wniosku że w epoce komórek, aparatów cyfrowych i kamer, każdy może nakręcić krótki , prosty filmik kulinarny
i zamieszczając go w sieci podzieli się w sposób jasny i łatwy z innymi, swoimi super przepisami.
W odróżnieniu od receptur "pisanych" tu możemy pokazać i omówić dokładnie o co nam chodzi w trakcie gotowania.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
jansmo,
Mam 2 uwagi:
- jak coś tak jakby oficjalnie reklamujesz, to wypada się przedstawić z imienia i nazwiska - będziesz bardziej wiarygodny
- jak coś piszesz u nas na forum, to... pisz, a nie wklejaj standardowo przygotowanego spamtekstu, OK?
PS. Przyznam szczerze, że nawet nie zajrzałem na ten Twój serwis. Przemyśl to: czy rejestrowanie się na fora tylko po to, żeby w pierwszym (ostatnim?) poście walnąć skopiowaną reklamę swojego serwisu, ma sens?
Mam 2 uwagi:
- jak coś tak jakby oficjalnie reklamujesz, to wypada się przedstawić z imienia i nazwiska - będziesz bardziej wiarygodny
- jak coś piszesz u nas na forum, to... pisz, a nie wklejaj standardowo przygotowanego spamtekstu, OK?
PS. Przyznam szczerze, że nawet nie zajrzałem na ten Twój serwis. Przemyśl to: czy rejestrowanie się na fora tylko po to, żeby w pierwszym (ostatnim?) poście walnąć skopiowaną reklamę swojego serwisu, ma sens?
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Bez obrazy ale... Takie coś powinno być usuwane
Wszystko na temat barda! Forum, serdecznie zapraszamy bardo wejdź, nie pożałujesz.
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
- D-dos
Pomysł ciekawy i w ogóle, ale jak już wyżej zostało napisane - warto byłoby się przywitać, powiedzieć coś o sobie, a potem napisać reklamówkę. NAPISAĆ, a nie wkleić standardowy "szablon".
Pozdrawiam
P.S. W formularzu logowania po kliknięciu w pole loginu nie znika napis "login" - bardzo nie dobre rozwiązanie !
A w polu podawania hasła nie dość, że jest to samo to do tego wyświetlane są już na sucho gwiazdki/kropki czyli jest domyślnie :
bez obrazy, ale to to już jest naprawdę dziwne
Podobnie na dole w polu "Na co dzis masz ochote?" value po kliknięciu (focusie) nie znika.
Z wyszukiwarką też coś jest nie bardzo bo wpisałem "kebab", a znalazło mi np. kartoflankę, pieczone ziemniaki, żurek itp.
Pomysł jest naprawdę fajny, ale technicznie ktoś tu naprawdę się nie popisał.
Pozdrawiam
P.S. W formularzu logowania po kliknięciu w pole loginu nie znika napis "login" - bardzo nie dobre rozwiązanie !
A w polu podawania hasła nie dość, że jest to samo to do tego wyświetlane są już na sucho gwiazdki/kropki czyli jest domyślnie :
- Kod: Zaznacz wszystko
value="haslo"
bez obrazy, ale to to już jest naprawdę dziwne
Podobnie na dole w polu "Na co dzis masz ochote?" value po kliknięciu (focusie) nie znika.
Z wyszukiwarką też coś jest nie bardzo bo wpisałem "kebab", a znalazło mi np. kartoflankę, pieczone ziemniaki, żurek itp.
Pomysł jest naprawdę fajny, ale technicznie ktoś tu naprawdę się nie popisał.
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Pierwsze wrażenie: mała wiarygodność, coś o czym wspomniał Paweł. Druga rzecz, pomysł jest wręcz genialny, ale TO wykonanie jest do d...ekhm dosłownie denne
Wybaczcie ale jak dla mnie grafika nie trzyma się kupy. Wyszedłem po 15 sekundach.
- Mateusz Szczęsny
Pomysł faktycznie całkiem niezły, ale jakość wykonania pozostawia sobie wiele do życzenia niestety. Tak czy inaczej jestem dużą zwolenniczką jakichkolwiek innowacyjnych rozwiązań, które mają trafić do szerokiej publiczności
Tak jak ostatnio przeczytałam w serwisie eventmapa.pl w Akademii SetPoint, w której pod okiem specjalisty (mam tu na myśli uznanych kucharzy) można poznać tajniki zdrowego żywienia i udoskonalić swoje kulinarne umiejętności. Jak dla mnie pomysł wręcz fantastyczny, szkoda tylko, że funkcjonuje (mam nadzieję, że to chwilowe) tylko pod Warszawą.
- ilya
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Portale / serwisy / fora / blogi...
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość