Jeśli jeszcze tam nie byliście, to koniecznie zajrzyjcie: http://www.kurshtml.boo.pl/
To chyba najlepszy kurs HTML i CSS w polskim Internecie! Poważnie. I - co ważne - praktycznie od podstaw. Jeśli nie znasz HTML'a ani CSS, to zacznij od tej strony. Jest to całkowicie darmowy kurs HTML i CSS.
Dodam tylko jedno: właściciel strony pisze o prawach autorskich do tego kursu. Więc nie kopiuj go do wykorzystania u siebie, bo możesz mieć kłopoty prawne.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Szukasz telefonu dla osoby starszej? Tutaj znajdziesz odpowiednią komórkę, czyli telefon dla seniora. Znajdziesz tutaj nie tylko same telefony, ale także informacje, recenzje, artykuły, porady. Zapraszam.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Tu się zgodzę... kilka lat temu korzystałam z tego kursu przy projekcie na studia, a dodać trzeba, że byłam zielona jak prawdziwy wiosenny szczypiorek; ) Zdecydowanie muszę odświerzyć sobie tą wiedzę... Kurs jak najbardziej polecam!!! 
-

Lillo - Posty: 67
- xaydestroyer
- glowanet
-

Karol Rybiński - Posty: 35
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Ten kurs na pewno przyda się każdej osobie która chce rozpocząć przygodę z html 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
No dobra.. wiadomo, że html jest podstawą wszystkiego. Ale pytanie czy warto się go uczyć zanim przejdzie się do najnowszych rozwiązań? Nie znam się na tym, ale teraz jest mnóstwo innych, nowych języków. Jak bardzo są one powiązane z html-em? I czy bardzo przydaje się wiedza i doświadczenie wyniesione z html-a właśnie?
Jakie języki jest dobrze znać w dzisiejszych czasach?
- grosz
Podstawy sie nie zmieniają ... to raz , a dwa bez znajomości html nie masz co siadać do np. php ...
Htmil , css bez tego ani rusz .
A jakie warto znać języki ? Zależy do czego potrzebujesz ?
Języków programowania jest multum ...
Htmil , css bez tego ani rusz .
A jakie warto znać języki ? Zależy do czego potrzebujesz ?
Języków programowania jest multum ...
grosz napisał(a):No dobra.. wiadomo, że html jest podstawą wszystkiego. Ale pytanie czy warto się go uczyć zanim przejdzie się do najnowszych rozwiązań? Nie znam się na tym, ale teraz jest mnóstwo innych, nowych języków. Jak bardzo są one powiązane z html-em? I czy bardzo przydaje się wiedza i doświadczenie wyniesione z html-a właśnie?
- snaki
Wiem, że języków jest multum, ale część z nich odchodzi na bok, bo wchodzą nowe, usprawnione systemy.
Chodziło mi właśnie o to.. jakie języki wypierają/zastępują poprzednie?
Żeby stworzyć swój portal społecznościowy albo sklep internetowy z użytkownikami.. jakiego teraz języka do tego się używa?
Żeby stworzyć swój portal społecznościowy albo sklep internetowy z użytkownikami.. jakiego teraz języka do tego się używa?
- grosz
Html , PHP , CSS , JAVA , MySQL ... + CSS itd...
Jeszcze do tego flash , wektory , rastor i portal stoi
Jeszcze do tego flash , wektory , rastor i portal stoi
grosz napisał(a):Wiem, że języków jest multum, ale część z nich odchodzi na bok, bo wchodzą nowe, usprawnione systemy.
- snaki
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Portale / serwisy / fora / blogi...
-