Rok założenia: 2008Kontakt
adresy miejsc w Sieci, które koniecznie warto odwiedzić, poznać i dodać do ulubionych
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Artelis?

Postprzez kuszaba
napisane: 21 Sie 2009, o 15:43

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam!
Czy jest komuś wiadomo, co się dzieje z serwisem Artelis? Umieściłem tam dwa artykuły - otrzymałem wiadomość, że zostały przyjęte. Poprzez link w mailu wszedłem do serwisu (w zmienionej szacie graficznej) i to był mój ostatni kontakt z serwisem. Od tego momentu jeśli próbuję wejść do serwisu otrzymuję komunikat o odblokowanie "ciasteczek" (?),a jeśli nie są zablokowane - że jest to wina serwera, albo wchodzę do "starego" serwisu, gdzie przy próbie umieszczenia artykułu, wejściu w profil itd. - wyświetla komunikat o przebudowie bazy danych i terminie ukończenie prac na 12.08. 09. (?)-trochę czasu już upłynęło. Napisałem do nich poprzez "kontakt" 4 dni temu - bez odpowiedzi.

Awatar użytkownika
kuszaba

Wróć do Portale / serwisy / fora / blogi...

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość