Na pewno znacie wszyscy Michała Jankowiaka - genialnego trenera NLP i hipnozy oraz coutcha biznesu
Michał przed dwoma tygodniami otwarł nową platformę na której w systemie MLM oferuje na razie swoje (ale w planach również innych) szkolenia, nagrania audio, w niedługiej przyszłości książki z zakresu relaksacji, rozwoju osobistego i rozwoju biznesu
całość możecie obejrzeć tutaj http://mmsystem.org/p/bogdann/
oczywiście końcówka (od p) to moja końcówka partnerska, możecie wejść na stronę bez niej, ale gdybyście zdecydowali się na zakup jakiegoś produktu to radzę skorzystać z mojego linku, ponieważ wtedy otrzymujecie produkty ze zniżką
a gdybyście chcieli uzyskać jeszcze większy rabat to proponuję zarejestrować się do serwisu
korzystając z mojego kodu sponsorskiego: bogdann
jeżeli będziecie zainteresowani jakimiś szczegółami to służę informacją
pozdrawiam wszystkich ciepło
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Dzięki za zachętę. Właśnie zostałeś moim sponsorem:-)
Zapowiada się naprawdę dobrze. Ja również liczę na rozwój samego programu. Jak narazie jest mało narzędzi marketingowych. Są tylko 2 linki polecające. Zastanawiam sięczy można polecać konkretną pozycję czy muszę kierować odrazu do całej oferty?
Na swoim blogu już umieściłem reklamę:-)
Można zrobić linka do poszczególnego produktu w następującym schemacie: Przykładowo sklep.mmsystem.org/p/twojlogin/produkt/2
Witajcie,
Wątek się jakby samoczynnie zamknął. Może warto nieco odświeżyć?
Czy ktoś z Was tutaj co brali udział w dyskusji działa w MMS? Jak ten program się rozwija?
Jestem ciekawy, bo zapowiadało się dobrze, ale jak to się ma obecnie?
Marcin, Seba
Działacie w MMS-ie?
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

bogdann1707 - Posty: 3
- Miejscowość: Środa Śląska pod Wrocławiem
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
bogdann1707 napisał(a):Na pewno znacie wszyscy Michała Jankowiaka - genialnego trenera NLP i hipnozy oraz coutcha biznesu
Michał przed dwoma tygodniami otwarł nową platformę na której w systemie MLM oferuje na razie swoje (ale w planach również innych) szkolenia, nagrania audio, w niedługiej przyszłości książki z zakresu relaksacji, rozwoju osobistego i rozwoju biznesu
całość możecie obejrzeć tutaj http://mmsystem.org/p/bogdann/
oczywiście końcówka (od p) to moja końcówka partnerska, możecie wejść na stronę bez niej, ale gdybyście zdecydowali się na zakup jakiegoś produktu to radzę skorzystać z mojego linku, ponieważ wtedy otrzymujecie produkty ze zniżką
a gdybyście chcieli uzyskać jeszcze większy rabat to proponuję zarejestrować się do serwisu
korzystając z mojego kodu sponsorskiego: bogdann
jeżeli będziecie zainteresowani jakimiś szczegółami to służę informacją
pozdrawiam wszystkich ciepło
Dzięki za zachętę. Właśnie zostałeś moim sponsorem:-)
Zapowiada się naprawdę dobrze. Ja również liczę na rozwój samego programu. Jak narazie jest mało narzędzi marketingowych. Są tylko 2 linki polecające. Zastanawiam sięczy można polecać konkretną pozycję czy muszę kierować odrazu do całej oferty?
Na swoim blogu już umieściłem reklamę:-)
-

Eryk - Posty: 60
- Miejscowość: Ruda Sl.
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Eryk napisał(a): Zastanawiam sięczy można polecać konkretną pozycję czy muszę kierować odrazu do całej oferty?
Można zrobić linka do poszczególnego produktu w następującym schemacie: Przykładowo sklep.mmsystem.org/p/twojlogin/produkt/2
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Ja już jestem w MMSZapowiada się dobrze - liczę na dobry rozwój samego programu
Witajcie,
Wątek się jakby samoczynnie zamknął. Może warto nieco odświeżyć?
Czy ktoś z Was tutaj co brali udział w dyskusji działa w MMS? Jak ten program się rozwija?
Jestem ciekawy, bo zapowiadało się dobrze, ale jak to się ma obecnie?
Marcin, Seba
Działacie w MMS-ie?
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 330
Ja w tym jednak nie działam. Program również raczej zastygł i się chyba nie rozwija. Z ciekawości zalogowałem się do panelu i jeśli wierzyć rubryce "top 10" to nikt tam nie zarabia.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-