Rok założenia: 2008Kontakt
nasze pomysły na e-biznes, a także pytania o takie pomysły ebiznesowe
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Na pewno znacie wszyscy Michała Jankowiaka - genialnego trenera NLP i hipnozy oraz coutcha biznesu
Michał przed dwoma tygodniami otwarł nową platformę na której w systemie MLM oferuje na razie swoje (ale w planach również innych) szkolenia, nagrania audio, w niedługiej przyszłości książki z zakresu relaksacji, rozwoju osobistego i rozwoju biznesu
całość możecie obejrzeć tutaj http://mmsystem.org/p/bogdann/
oczywiście końcówka (od p) to moja końcówka partnerska, możecie wejść na stronę bez niej, ale gdybyście zdecydowali się na zakup jakiegoś produktu to radzę skorzystać z mojego linku, ponieważ wtedy otrzymujecie produkty ze zniżką
a gdybyście chcieli uzyskać jeszcze większy rabat to proponuję zarejestrować się do serwisu
korzystając z mojego kodu sponsorskiego: bogdann
jeżeli będziecie zainteresowani jakimiś szczegółami to służę informacją
pozdrawiam wszystkich ciepło

Awatar użytkownika
bogdann1707

Miejscowość: Środa Śląska pod Wrocławiem

Ja już jestem w MMS :) Zapowiada się dobrze - liczę na dobry rozwój samego programu :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

bogdann1707 napisał(a):Na pewno znacie wszyscy Michała Jankowiaka - genialnego trenera NLP i hipnozy oraz coutcha biznesu
Michał przed dwoma tygodniami otwarł nową platformę na której w systemie MLM oferuje na razie swoje (ale w planach również innych) szkolenia, nagrania audio, w niedługiej przyszłości książki z zakresu relaksacji, rozwoju osobistego i rozwoju biznesu
całość możecie obejrzeć tutaj http://mmsystem.org/p/bogdann/
oczywiście końcówka (od p) to moja końcówka partnerska, możecie wejść na stronę bez niej, ale gdybyście zdecydowali się na zakup jakiegoś produktu to radzę skorzystać z mojego linku, ponieważ wtedy otrzymujecie produkty ze zniżką
a gdybyście chcieli uzyskać jeszcze większy rabat to proponuję zarejestrować się do serwisu
korzystając z mojego kodu sponsorskiego: bogdann
jeżeli będziecie zainteresowani jakimiś szczegółami to służę informacją
pozdrawiam wszystkich ciepło

Dzięki za zachętę. Właśnie zostałeś moim sponsorem:-)
Zapowiada się naprawdę dobrze. Ja również liczę na rozwój samego programu. Jak narazie jest mało narzędzi marketingowych. Są tylko 2 linki polecające. Zastanawiam sięczy można polecać konkretną pozycję czy muszę kierować odrazu do całej oferty?

Na swoim blogu już umieściłem reklamę:-)

Awatar użytkownika
Eryk

Miejscowość: Ruda Sl.

No, grupa Ci się rozrasta.

Też przystapiłem :)

Mój link partnerski: http://mmsystem.org/p/seba/

Awatar użytkownika
Sebastian Nowak

Eryk napisał(a): Zastanawiam sięczy można polecać konkretną pozycję czy muszę kierować odrazu do całej oferty?

Można zrobić linka do poszczególnego produktu w następującym schemacie: Przykładowo sklep.mmsystem.org/p/twojlogin/produkt/2

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Ja już jestem w MMS :) Zapowiada się dobrze - liczę na dobry rozwój samego programu :)

Witajcie,
Wątek się jakby samoczynnie zamknął. Może warto nieco odświeżyć?
Czy ktoś z Was tutaj co brali udział w dyskusji działa w MMS? Jak ten program się rozwija?
Jestem ciekawy, bo zapowiadało się dobrze, ale jak to się ma obecnie?

Marcin, Seba
Działacie w MMS-ie?

Jest sposób, żeby zwiększyć odwiedziny Twojej strony internetowej!

Wybierz najlepszą domenę!
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

MMS

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 8 Mar 2011, o 11:23

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja w tym jednak nie działam. Program również raczej zastygł i się chyba nie rozwija. Z ciekawości zalogowałem się do panelu i jeśli wierzyć rubryce "top 10" to nikt tam nie zarabia.

Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

MMS

Postprzez Madar7
napisane: 31 Maj 2011, o 11:25

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja od początku miałem wątpliwości co do zarabiania w ten sposób,wiec dobrze że się w to nie wpakowałem dalej. Na dłuższą metę jest to średnio lub w ogóle nie opłacalne.

Madar7

Wróć do Pomysły na e-biznes