Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Czy jest jakaś praca która umożliwi zarobek osobie która nie ma żadnego(lub małe) pojęcie o zarabianiu przez internet? Siadasz - harujesz, masz 10 zł dziennie(lub oczywiście więcej
). Są takie opcje? Ja mam swój sposób, ale obiecałem pewnej bardzo mi bliskiej osobie że znajdę taki sposób dla niej. 
- ert6
Dosyć dziwne zapytanie. W internecie zarabiasz praktycznie jak na własnej działalności w realu. Czyli na początku nie jest kolorowo, często są same wydatki i zero przychodów, ale w miarę czasu zaczyna kasa wpadać do portfela. I też nie jest to często stałe: dziś zarabiam 2000 zł a jutro nic.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Ale są "prace" gdzie coś wykonujesz = zarabiasz stałą sumę, takie zadania. Pytanie: które z nich najlepsze.
- ert6
OK, dzięki Pablo, ale właśnie założyłem ten temat żeby jakiś dobry człowiek podał przykłady, gdzie można się "zapisać" na takie prace
. Naprawdę ważna sprawa i będę ogromnie wdzięczny!
- ert6
ert6
Jednym z najpopularniejszych serwisów w internecie jest http://www.zlecenia.przez.net/
Wiele różnego rodzaju zleceń możesz tam znaleźć. Od pisania tekstów, przez tworzenie stron www, po robienie grafiki, itp.
Dla każdego coś dobrego, zależy co kto umie, i co kto lubi. Wejdź , zapoznaj się, zarabiaj jeśli potrafisz.
pozdro
Jednym z najpopularniejszych serwisów w internecie jest http://www.zlecenia.przez.net/
Wiele różnego rodzaju zleceń możesz tam znaleźć. Od pisania tekstów, przez tworzenie stron www, po robienie grafiki, itp.
Dla każdego coś dobrego, zależy co kto umie, i co kto lubi. Wejdź , zapoznaj się, zarabiaj jeśli potrafisz.
pozdro

-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 330
To nie ma być dla mnie, więc coś bez konieczności umiejętności - bo tam bez np html'a itp wiedzy webmasterskiej, się nie obędzie, trzeba mieć rozeznanie co jest czym... Do tego trzeba mieć BOGATE portfolio bo bez tego ani rusz.
Czy nie ma czegoś bardziej prostego "automatycznego"? Powiedzmy że mamy możliwośc zainwestowania 1000-2000 zł. Co da się z tym zrobić?
Czy nie ma czegoś bardziej prostego "automatycznego"? Powiedzmy że mamy możliwośc zainwestowania 1000-2000 zł. Co da się z tym zrobić?
- ert6
Mimo szczerych chęci pomocy, nie mam pojęcia o co tu chodzi 
Chcesz zainwestować 1000/2000 żeby zarabiać 10 zł dziennie (minimum)?
Najpierw piszesz o "harowaniu" a potem o "czymś automatycznym"..., czyli chcesz inwestować czy pracować?
Przejrzyj Allegro (dział Komputery/Internet/Usługi) i zobacz co Tobie najbardziej pasuję i zostaw swoja ofertę.
A jeśli chcesz zainwestować 1000/2000 to zrób jaką stronkę (na której będziesz promował jakieś produkty z PP) i całą kasę wrzuć w reklamę, np. na Adwords.
Ale nie wiem czy o to chodzi...
Chcesz zainwestować 1000/2000 żeby zarabiać 10 zł dziennie (minimum)?
Najpierw piszesz o "harowaniu" a potem o "czymś automatycznym"..., czyli chcesz inwestować czy pracować?
Przejrzyj Allegro (dział Komputery/Internet/Usługi) i zobacz co Tobie najbardziej pasuję i zostaw swoja ofertę.
A jeśli chcesz zainwestować 1000/2000 to zrób jaką stronkę (na której będziesz promował jakieś produkty z PP) i całą kasę wrzuć w reklamę, np. na Adwords.
Ale nie wiem czy o to chodzi...
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Najpierw piszesz o "harowaniu" a potem o "czymś automatycznym", czyli np w buxach, harujesz, ale AUTOMATYCZNIE zaraibasz, czyli bez swojej inicjatywy/wiedzy/kreatywności, w takim sensie automatycznie.
Czyli klikanie czegoś, przeklejanie z jednego miejsca w drugie itd. "Bezmyślna" praca dla osoby kompletnie zielonej.
Czyli klikanie czegoś, przeklejanie z jednego miejsca w drugie itd. "Bezmyślna" praca dla osoby kompletnie zielonej.
- ert6
Zawsze jest coś za coś i pamiętaj o tym. A jeżeli chodzi o samą pracę przez internet,tyto są zlecenia które Ci to umożliwią,nawet za więcej niż 10zł dziennie. Wystarczy tylko szukać i być kreatywnym,to bardzo ważne.
- Mako-Design
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość