Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
nasze pomysły na e-biznes, a także pytania o takie pomysły ebiznesowe

izimany.pl

Postprzez Krzysztof Sobczak 6 Mar 2010, o 03:38

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam wszystkich,

Dlaczego warto podjąć z nami współpracę?

Reklama trafia wyłącznie do osób, które są potencjalnie zainteresowane ofertą, a koszt jest naliczany wyłącznie za reklamę obejrzaną, której treść została zrozumiana.

Użytkownik ogląda reklamy, które odpowiadają jego profilowi i zainteresowaniom, za co dodatkowo jest nagradzany.

Izimany.pl, to innowacja na skalę światową – żeby się przekonać, trzeba spróbować!

Misją portalu izimany.pl jest oferowanie przedsiębiorstwom z całego Świata unikatowego rodzaju promocji na terenie Polski, w postaci dystrybucji materiałów reklamowych, za pomocą sieci Internet, do zdefiniowanych odbiorców, z weryfikacją zapoznania się z przekazem reklamowym.

Zapraszam do kontaktu, odpowiem na każde pytanie
Krzysztof Sobczak
Doradca biznesowy ds reklamy
email: krzysztof.sobczak@izimany.pl
tel: 784-008-002
izimany.pl
Krzysztof Sobczak

Re: izimany.pl

Postprzez bartekmedon 6 Mar 2010, o 21:16

A ja mam pytanie "czy to w ogóle już działa" ?? Jakiś czas temu się interesowałem tym pomysłem/serwisem i były problemy z rejestracją, startem itd. - o tym pisano w wielu miejscach w sieci. Czyli np. po rejestracji mijało sporo czasu, a użytkownicy nadal nie otrzymywali potrzebnych danych, aby zacząć zarabiać.
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Postprzez Piaskowski 7 Mar 2010, o 08:59

Opis w ogóle mnie nie porwał !! :ugeek:
Mogę się mylić i pewnie tak jest:) ale według mnie ...człowiek Ten nie potrafi swojej firmy zareklamować...zastanawiam się czy jest specjalistą od reklamy? :hmm2: czy tylko doradcą biznesowym? :tokoniec:

Jeśli tak to najlepszym sposobem na to jest DOBRA REK... :P
Awatar użytkownika
Piaskowski

Postprzez Krzysztof Sobczak 8 Mar 2010, o 05:12

Witam,

bartekmedon: Tak, już wystartowaliśmy, pierwszym miastem jest Lublin reklamujemy tam już od 11 lutego, kolejne miasta to tylko kwestia czasu. Musimy pozyskać odpowiednią ilość reklamodawców jak i użytkowników. W tej chwili brak oficjalnej daty aktywacji kont/ startu emisji reklam w innych regionach - po prostu nie znamy jej, a zależy ona od tempa rozwoju portalu, od zainteresowania reklamodawców (ogólnopolskich i regionalnych), aktywności Zespołu...
Spotykamy się z mnóstwem pretensji ze strony osób, które "podpisały, a jeszcze nie dostały loginu" - to nie jest tak, że my wyciągniemy z własnej kieszeni i damy użytkownikom - potrzebujemy znaleźć odbiorców naszej usługi reklamowej, a sytuację, z jaką do tej pory spotykaliśmy się przy składaniu ofert, opisaliśmy na naszym blogu - zapraszam - tam również staramy się rozwiać wątpliwości i stawić czoło krytyce

Piaskowski: Tak jestem "tylko" doradcą biznesowym, jeśli treść postu była by przeczytana zapewne byś wiedział gdyż jest to napisane :). Druga sprawa, jeśli ktoś ma ochotę otrzymać więcej informacji zapraszam na naszą stronę www.izimany.pl Każdy znajdzie tam odpowiedź na swoje pytania, jeśli to nie wystarczy proszę się skontaktować z doradcą lub kierownikiem swojego regionu.

Pozdrawiam
Krzysztof Sobczak

Pomysł całkiem niezły - choć nie nowy. Przejrzałem stronkę - troszke odstrasza to czarne tło, ale mniejsza z tym.
Brakuje mi tutaj jednego ( a może niezbyt dokładnie przeglądałem) , tego co szukaja wszyscy marzący o zarobku w necie , a mianowicie - ile mozna zarobić? Podajecie to gdzieś?
znalazłem punkt
3. Miesięczny zarobek – 36 zł / h i 1116 zł miesięcznie

Ale to niewiele mówi userowi, czy potrzebne jest zrobic jakies kalkulacje, zeby np. uzyskac zarobek za obejrzenie jednego 60 sekundowego spotu reklamowego.
Jak sie wylicza te 36zł/ h? a 1116 m-c.
Wiem że serwis jest na rozruchu, ale żeby przyciągnąć zainteresowanie musicie takie rzeczy dokładnie przedstawiać.

pozdr
Jest sposób, żeby zwiększyć odwiedziny Twojej strony internetowej!

Wybierz najlepszą domenę!
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

Postprzez Krzysztof Sobczak 8 Mar 2010, o 17:54

Faktycznie może nie są zbyt dokładnie podane informacje na temat zarobków. To może dla zainteresowanych wyjaśnię:
Z użytkownikiem podpisujemy Umowę o dzieło, do umowy załączona jest ankieta gdzie trzeba zaznaczyć swoją płeć, wiek, zarobki, zamieszkanie, zawód i zainteresowania (mam nadzieje ze o niczego nie ominąłem) taką samą ankieta wypełnia reklamodawca, wtedy ma pewność że dotrze ze swoją reklamą do dokładnie określonej grupy odbiorców. Użytkownik zarabia na oglądaniu tych reklam, na końcu każdego spotu jest pytanie by mieć pewność że reklama została nie tylko obejrzana ale także zrozumiana. Za każdą sekundę płacimy użytkownikowi 1 gr brutto. Dzienny limit to 60 min stąd właśnie wychodzi 36zl brutto na godzinę. Co do grafiki, na początku była uboższa ale taki jest jej cel, czy odstrasza ? tego nie wiem, a patrząc na liczbę użytkowników których już pozyskaliśmy raczej nie stwierdził bym że ich wygląd strony odstraszył
Dla zainteresowanych możliwe jest sprawdzenie izimany.pl przez konto testowe, tam wszystko zobaczy na czym to polega i jak to działa
Pozdrawiam
Krzysztof Sobczak

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski 8 Mar 2010, o 21:55

Czy dobrze rozumiem, że na razie zarabiać mogą tylko te osoby, które są z miast, w których są przedstawiciele izimany.pl?
Wchodząc na Silence Forum możesz porozmawiać na dowolny temat
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Wróć do Pomysły na e-biznes

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość