Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam proszę o ocenę witryny http://www.efective.pl. Proszę o konstruktywną krytykę
- mduraj
Tekst nieczytelny - za male interlinie lub czcionka. Przycisk realizacje odstaje od tla w kijowy sposob. Linki dosyc porozrzucane, co mnie sie osobiscie niezbyt podoba, ale rozumiem koncepcje - kwestia gustu, ja bym tam wolal np. link do realizacji miec obok linku do strony glownej. Tekst pod logo nieczytelny - usun obramowanie (opcjonalnie zwieksz kerning). Biale linki w realizacjach nie wskazuja, ze sa linkami (bo wczesniej tego stylu uzyles do normalnego tekstu). Nie ma przekierowania z subdomeny www...
Poza tym wyglada przyzwoicie.
Poza tym wyglada przyzwoicie.
Darmowa analiza strony | Szybki poradnik, jak wyczyścić autostart
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Witaj,
sam pomysł layoutu ogólnie rzecz biorąc mi się podoba, natomiast moją uwagę przykuły niedopracowane detale: linki, tekst, przycisk realizacji oraz logo (zostawiłbym tylko powiększony napis "efective" bez tła, ale to już kwestia gustu i upodobań). Tło pod "książką" rzuca cień tylko na górze i dole grafiki, proponowałbym dodać go również po bokach, lub zrobić naturalny: bok + top/stopka.
Pozdrawiam
sam pomysł layoutu ogólnie rzecz biorąc mi się podoba, natomiast moją uwagę przykuły niedopracowane detale: linki, tekst, przycisk realizacji oraz logo (zostawiłbym tylko powiększony napis "efective" bez tła, ale to już kwestia gustu i upodobań). Tło pod "książką" rzuca cień tylko na górze i dole grafiki, proponowałbym dodać go również po bokach, lub zrobić naturalny: bok + top/stopka.
Pozdrawiam
Tworzenie stron internetowych - Veden.pl - Twój wirtualny Eden
-

Karol Rybiński - Posty: 35
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Wchodząc na tę stronę zdecydowanie bym nie skorzystał. Po pierwsze tekst nie czytelny. Spróbuj rozdzielić stronę na cennik, czy też ofertę. No i dobrze było by dać jakieś portfolio, albo jakieś gotowe projekty.. Skąd mam wiedzieć, czy robisz dobre reklamy?
Niekoniecznie każdemu będzie chciało się napisać o więcej informacji albo przykłady.
Niekoniecznie każdemu będzie chciało się napisać o więcej informacji albo przykłady.
-

JakubJakub - Posty: 178
A więc na początku mi się nie podobało, nie wiedziałem co szukać, gdzie szukać. A więc nie widać prac. Dopiero potem doszedłem co gdzie i jak, ale normalnie to bym musiał być zdesperowany, aby dalej szukać. Raczej bym poszedł po Google, bo zakładam że z niego bym trafił, dalej.
- cosik_ktosik
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-