Witam!
Jako ,że jestem nowy na tym forum , witam!
Mam prośbę, czy mogę liczyć na ocenę str. http://www.ledboard.pl? Jest obublikowana od 1,5 miesiąca i od początku miała dobry start, dzisiaj jak się uda publikujemy giełdę więc nieco się wzbogaci. Chodzi mi głównie o opinie związane z czytelnością str. Dedykowana jest dla reklamodawców , a tam jak i zresztą wszędzie są ludzie kumaci i trochę mniej, jednak chciałbym aby stronkę zobaczył ktoś nie związany z telebimami i jeśli mogę prosić powiedzieć conieco.
Z góry dziękuję za opinie - liczę na nie tylko pozytywne.
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mi się bardzo podoba. Dorzuć jeszcze w menu na górze np po prawej stronie od "O nas" pozycję "Kontakt". Kontakt to podstawa i to właśnie w tym miejscu ludzie będą go szukać, aktualnie zalazłem w stopce.
Bardzo fajny szablon graficzny.
Bardzo fajny szablon graficzny.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Dzięki za sugestie, ale sądziłem ,że 3 kontakty na str człowej są wystarczające - nr tel w pasku menu, osobny bloczek z kontaktem no i stopka - sądzisz ,że jeszcze powinno być jedno?
-

ppilas - Posty: 15
Mi się też bardzo podoba. Nie widzę nic do zmiany 
-

MichaelloClass - Posty: 151
- Miejscowość: Łódź
W zasadzie nie mam się do czego przyczepić. Fajnie wszystko wygląda, czytelna czcionka, odpowiednio dobrane kolory. Tyko moją uwagę zwróciła nazwa. Ledbord czy ledboard? Przykładowo w topie jest inne logo niż w stopce. Trochę to mnie zdezorientowało.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
O to jest własnie dobra uwaga - wcześniej było ledbord - tak też brzmi nazwa firmy, ale udało nam się odkupić domenę ledboard, więc po kilku konsultacjach, i zarzutach ,że to nie po Angielsku zmieniliśmy nazwę str na ledboard
.
Jak widać na dole jeszcze nie poprawione, ale pracujemy nad nią nonstop więc może zaraz po publikacji giełdy, zajmiemy się tą małą graficzką.
Jeśli dobrze się przyjrzycie , to jest tam kilka naprawdę fajnych bayerów - telebimy dodawają się same, a kropki np pozycjonują się same na mapce, niby pierdoła ale cieszy. Generalnie pomyślana jest w taki sposób , żeby zajmować się nią jak najmniej, prawie wcale.
Jak widać na dole jeszcze nie poprawione, ale pracujemy nad nią nonstop więc może zaraz po publikacji giełdy, zajmiemy się tą małą graficzką.
Jeśli dobrze się przyjrzycie , to jest tam kilka naprawdę fajnych bayerów - telebimy dodawają się same, a kropki np pozycjonują się same na mapce, niby pierdoła ale cieszy. Generalnie pomyślana jest w taki sposób , żeby zajmować się nią jak najmniej, prawie wcale.
-

-

Elżbieta Kalinowska - Posty: 591
- Miejscowość: Warszawa
Dzięki serdeczne, za pochwały - jednak czasem znajduję małe hohliki, zwłaszcza na róznych przeglądarkach, czasem nie ma spójności. Całość jest na WP, więc edycja standardowych wpisów zajmuje trochę czasu.
-

8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-